Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

3 tips voor je verhuizing

Het is zover! Je gaat verhuizen. Een grotere woning of wellicht naar het buitenland, waar je ook heen gaat, verhuizen blijft een flinke klus. Hieronder een aantal tips op je alvast op weg te helpen.

 

Tip #1 Een goed begin is het halve werk

Begin op tijd met het inpakken van je verhuisdozen. Wanneer je op de dag van verhuizen nog dozen moet inpakken levert dit een hoop extra stress op, begin dus ruim van te voren. Maak per kamer voor jezelf een lijst met spullen die wel en niet mee gaan naar de nieuwe woning, zo houd je overzicht. Hiernaast is dit een mooie aangelegenheid om eens kritisch naar je spullen te kijken. Koop hier sterke dozen voor jouw verhuizing.

 

Tip #2 Voorkom ruimtegebrek

Wanneer als je spullen netjes staan ingepakt kan het voorkomen dat je tussentijdse opslag nodig hebt. Je nieuwe woning is nog niet klaar of je verblijft tijdelijk op een andere plek. Zorg ervoor de je spullen in de tussentijd veilig en droog opgeslagen staan. Het laatste wat je wil is onnodig slepen met zware spullen die beschadigen of zoekraken.

 

Tip# 3 Kies de juiste dozen

Er zijn verschillende vormen en maten verhuisdozen beschikbaar. Voor boeken zijn er speciale boekendozen en je kleding kun je het best vervoeren in garderobe dozen. Je kiest de juiste verhuisdoos om schade te voorkomen. Door passende dozen te kiezen voorkom je ruimteverlies en kun je je vervoersmidden efficiënt laden.

 

Tip #4 Maak de dozen niet te zwaar

 

Een gouden tip van een ervaren verhuizer. Maak je verhuisdozen nooit zwaarder dan 15kilo, dit werkt het prettigst en voorkom je onnodige rugklachten.

 

https://verhuisdozen.store/