Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

4 redenen waarom je voor een TV wand moet kiezen

De meeste huishoudens bezitten een TV. We kijken gemiddeld ruim 3 uur per dag televisie. En als je net als de meeste mensen bent, staat die mooie flatscreen op een tafel of standaard in de woon- of slaapkamer. Maar het kan zinvoller zijn om de TV aan de muur te bevestigen. In dit blog maar liefst vier redenen waarom je je tv aan de muur zou moeten hangen.

1. Verminder schittering van lichten en ramen

Als je kiest voor een TV wand en ervoor zorgt dat je de TV zowel zijwaarts als verticaal kunt draaien en/of kantelen, kun je de televisie optimaal plaatsen om weerkaatsingen van lampen en ramen te verminderen. En als het licht in de loop van de dag verandert, pas je gewoon de hoek van de televisie aan.

2. Verhoog de esthetische aantrekkingskracht

Als je de flatscreen-tv aan de muur bevestigt, krijgt je huis een moderner design. Dankzij de TV wand (ook wel Cinewall genoemd) ontstaat er een geweldige optie om de kabelwarboel te verminderen. Hierdoor zal de ruimte er minder rommelig uitzien.

3. Bespaar ruimte

Vooral als je in een klein huis woont en weinig ruimte hebt, is het het meest praktisch om de televisie aan de muur te bevestigen. De TV aan de muur bevestigen is ook een geweldige manier om het slanke ontwerp te accentueren.

4. Verbeter de veiligheid

Een tv die omvalt, kan een ernstig risico vormen in huis, vooral als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Door de tv aan de muur te bevestigen wordt dit gevaar geëlimineerd. Wat extra gemoedsrust geeft.

Schakel een professional in

De markt biedt verschillende stijlen en ontwerpen van TV wanden. Om je televisie aan de muur te bevestigen, moet je een beugel aan de muur bevestigen waar je de TV aan ophangt. Hoewel het proces eenvoudig lijkt, is het geen sinecure om de vier bouten stevig in de muur te krijgen! Ook moet je niet proberen om je TV aan de muur te bevestigen als je niet zeker bent van de muren. Dit kan niet alleen je TV beschadigen, maar ook de muren van je huis. Als je twijfelt over je eigen kluskunsten schakel dan een professional in die zowel de TV als de TV wand voor je ontwerpt en maakt. Zodat je woonkamer er keurig strak en opgeruimd uitziet.