Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

4 soorten raamdecoratie voor een landelijk interieur

Een landelijk interieur is erg populair. Het staat voor rust en ruimte. Je haalt de sfeer van het landelijke leven naar binnen. Maar welke raamdecoratie past nou perfect binnen een landelijk interieur? In dit blog worden 4 soorten raamdecoratie beschreven die goed passen bij een landelijk interieur!

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn een mooie toevoeging aan je landelijke interieur. Plisségordijnen zijn geschikt voor bijna ieder raamtype. Ze zijn de perfecte oplossing als je thuis lastig te bekleden ramen hebt. Plisségordijnen zijn veelzijdig en bieden je veel vrijheid bij het inrichten van je landelijke interieur. De plisségordijnen van ilumio zijn op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en soorten. Zo kun jij de stofsoort kiezen die het beste past bij jouw landelijke interieur.

Gordijnen

Gordijnen creëren sfeer in huis en passen bij een landelijk interieur. Ze creëren niet alleen sfeer, maar hebben ook nog handige functionele eigenschappen. Zo zorgen gordijnen voor isolatie en zijn ze geluiddempend. Landelijke gordijnen kunnen zowel verduisterende gordijnen als overgordijnen zijn. Gordijnen zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen, plooien en kleuren. Zo is er altijd een gordijn dat past binnen een landelijk interieur. Bij een landelijk interieur passen natuurlijke materialen. Denk hierbij aan linnen en katoen. Je kunt gaan voor rustige kleuren zoals wit, grijs en taupe. Maar je kunt ook gaan voor gordijnen met een subtiele opdruk. Zo is er altijd een gordijn dat perfect past bij jouw landelijke interieur.

Houten jaloezieën

In een landelijk interieur komen veel natuurlijk materialen voor. Daarom passen houten jaloezieën erg goed bij een landelijk interieur. Houten jaloezieën zijn gemaakt van echt hout en hebben daarom een echte natuurlijke uitstraling. Ook geven ze je woning een luxe uitstraling en zijn daarom een erg populair soort raamdecoratie. Ze zijn beschikbaar in verschillende natuurlijke kleuren. Zo past elke soort houten jaloezie bij jouw landelijke interieur.  

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een mooie verrijking voor je landelijke interieur. Vouwgordijnen lijken op rolgordijnen. Het verschil is dat als je het vouwgordijn via de touwtjes optrekt of neerlaat, deze wordt gevouwen in plaats van gerold. Een vouwgordijn is een echte sfeermaker voor in jouw landelijk interieur. Doordat vouwgordijnen compleet uit stof bestaan, geven ze de ruimte direct een zachtere en sfeervollere look. Daarnaast nemen vouwgordijnen minder ruimte in beslag dan normale gordijnen. Het bedekt namelijk enkel het raam en heb je meerdere mogelijkheden om je vouwgordijn te monteren.

Er zijn dus 4 soorten raamdecoratie beschreven die perfect passen bij een landelijk interieur. Natuurlijk zijn dit niet de enige mogelijkheden, maar zijn er nog meer soorten raamdecoratie die mogelijk binnen een landelijk interieur passen. Ga naar de www.ilumio.nl om hun aanbod van raamdecoratie te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de plus punten van een glazen schuifpui?

Een kantoor huren in Rotterdam

Waarom je zou moeten kiezen voor de deurvastzetter Dictator