Woning Ontwikkeling
Image default
Huishoudelijk

5 Redenen om voor een condensdroger te kiezen

We kunnen er tegenwoordig eigenlijk al niet meer zonder: een wasdroger. De stapels wasgoed blijven maar komen. Als al dat wasgoed opgehangen moet worden om te drogen, dan lijkt er nooit een einde aan te komen. Met een wasdroger is al uw wasgoed snel verwerkt en blijft er ruimte vrij in huis waar anders de was zou hangen. Er zijn verschillende soorten wasdrogers op de markt. Wij zullen hier de voordelen van een condensdroger benoemen.

1. Condensdrogers zijn goedkoop in aanschaf

Condensdrogers zijn goedkoper in aanschaf dan andere soorten wasdrogers. Helemaal wanneer u een condensdroger tweedehands aanschaft. Onze winkel biedt tweedehands condensdrogers van topmerken aan, onder andere AEG, Miele, Siemens en Bosch. Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten bieden wij garantie tot wel 6 maanden. Zo bent u verzekerd van een topproduct voor een lage prijs.

2. Geen afvoer naar buiten

Een condensdroger condenseert het vocht uit het wasgoed en vangt dit vervolgens op in een condensbak. Deze bak kan na het drogen geleegd worden. Er hoeft dus geen slang naar buiten gemonteerd te worden om het vocht af te voeren. Dit scheelt gaten in de muur of slangen uit ramen. En zo’n slang ziet er daarnaast ook niet zo fraai uit. Indien de wasdroger bij een waterafvoer komt te staan kunt u er ook voor kiezen om het water direct te laten afvoeren.

3. Een condensdroger droogt de was snel

Een condensdroger kan de was in gemiddeld zo’n 80 minuten drogen, waar een warmtepompdroger er soms wel 2 uur over doet. Dit komt omdat een condensdroger hetere lucht gebruikt. Mocht u meer delicate was willen drogen, kies dan voor een lagere temperatuur op de condensdroger.

4. Een condensdroger kan overal geplaatst worden

In tegenstelling tot andere soorten wasdrogers kan een condensdroger overal geplaatst worden. Er is enkel ruimte en een stopcontact nodig. Dit heeft te maken met het feit dat een condensdroger niet per se een waterafvoer nodig heeft, omdat deze ook gebruikt kan worden door de condensbak te legen. Dit is een groot voordeel indien u geen ruimte meer heeft bij de wasmachine en niet een extra afvoer wilt aanleggen. Een condensdroger is meteen na aanschaf te gebruiken, zonder extra werk.

5. Er is een ruime keuze in condensdrogers

Condensdrogers zijn al erg lang op de markt en daarom is de keuze in tweedehands condensdrogers erg groot. Dat is een groot voordeel voor iedereen die een nieuwe droger te duur in aanschaf vindt, maar wel een degelijk topmerk apparaat in huis wil hebben. Bent u overtuigd en wilt u een condensdroger tweedehands aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod van condensdrogers. Al onze drogers zijn volledig nagekeken en getest. Wij bieden de mogelijkheid om de droger bij u thuis te brengen en voor u aan te sluiten. Wij bezorgen gratis met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden. Indien gewenst nemen wij uw defecte droger weer mee.

https://wgswitgoed.nl/droger/condens-wasdrogers/