Woning Ontwikkeling
Image default
Energie

Betaalbare zonnepanelen die je online kunt kopen

Je kunt tegenwoordig online zonnepanelen kopen. Er zijn tal van aanbieders die online zowel een selectie van zonnepanelen als ook de installatie daarvan aanbieden. Dit zijn de best beoordeelde panelen die online worden aangeboden. Het eerste paneel is 100 watt, en het kost slechts 300 euro. Dit is een zeer redelijke prijs voor een zonnepaneel voor woningen, vooral voor een die 100 watt vermogen produceert. De gemiddelde prijs van een paneel van deze grootte is 500 euro. Voor consumenten die geld willen besparen op hun elektriciteitsrekening is het beter om een kleiner zonnepaneel te kopen. Het 1000-watt paneel is de tweede in de rij en vaak betaalbaarder dan de kleinere panelen, die tot 500 euro kunnen kosten. Dit paneel heeft een garantie van 25 jaar, en komt ook in aanmerking voor belastingvoordelen. Met dit paneel haal je je investering er al in slechts drie jaar uit, in tegenstelling tot 5 jaar bij andere panelen. Het derde zonnepaneel dat een goede prijs kwaliteit verhouding biedt kost slechts 300 euro, en produceert alsnog 120 watt aan vermogen. Ook dit paneel heeft een garantie van 25 jaar. Dit paneel heeft ook een LED-display, waarop je kunt zien hoeveel stroom er wordt geproduceerd. Het vierde zonnepaneel is van hele hoge kwaliteit, en nog steeds zeer betaalbaar. Dit paneel produceert 150 watt aan vermogen en kost slechts 350 euro. Alle eerder genoemde voorwaarden zijn op dit paneel van toepassing. Daarnaast krijgt u hierbij een app waarmee je je energieverbruik in real time kunt bijhouden.

Waar koop je zonnepanelen online

Waar koop je zonnepanelen online? Zoals uit voorgaand stuk blijkt kunnen zonnepanelen een geweldige investering voor huiseigenaren en bedrijven zijn. Ze worden met het jaar goedkoper, efficiënter en betrouwbaarder. Panelen besparen je honderden euro’s per maand aan elektriciteitskosten, mits je ze goed installeert. Je hebt een paar opties als het gaat om het kopen van zonnepanelen online. Je kunt er namelijk voor kiezen om rechtstreeks bij een fabrikant van zonnepanelen te kopen en te hopen dat zij ook service bieden. Je kan er ook voor kiezen bij een grotere retailer in te kopen en je te laten adviseren. Tot slot kun je ervoor kiezen een vergelijkingswebsite te gebruiken om duidelijk inzicht te krijgen in welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Hoeveel kun je besparen met zonne-energie?

Waarom zou je nu zonnepanelen kopen, en hoeveel kun je ermee besparen? Het korte antwoord is: Dat hangt af van waar je woont, hoeveel elektriciteit je verbruikt, en hoeveel zonne-energie jouw huis aankan. Hier is een gids van wat je kunt verwachten: In het eerste jaar bespaar je met een doorsnee zonnesysteem ongeveer 30% op je elektriciteitsrekening. Over een periode van 25 jaar zal een doorsnee zonnesysteem je ongeveer 50% op je elektriciteitsrekening besparen. Als je elektriciteitsbedrijf tarieven op basis van gebruikstijd aanbiedt, kun je ook je voordeel doen door naar de daluren te gaan wanneer de stroom goedkoper is. Dit levert nog meer besparingen op! Wanneer je in een zonnig gebied woont, kun je je rekening met 80% of meer verlagen.