Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Bierglazen met logo worden steeds populairder

Bierglazen met bedrukking worden in vrijwel elk café, restaurant en hotel gebruikt. Maar ook de voetbalclub, het proeflokaal van de hobbybrouwer en de schaakvereniging kiezen steeds vaker voor bedrukte bierglazen. Hoe komt het toch dat bierglazen bedrukken steeds populairder wordt?

  1. Reclame maken

De belangrijkste en meest voor de hand liggende reden is dat het bij uitstek een manier is om reclame te maken voor je bedrijf. Door bedrukte bierglazen te gebruiken ben je continu in beeld tijdens een gezellig avondje borrelen. Doordat de bedrukking ongemerkt steeds in het oog springt heeft het een positief effect op de naamsbekendheid van je merk en blijft je naam extra lang in het geheugen hangen.

 

  1. Professionele uitstraling

Bedrukte bierglazen geven een boost aan je uitstraling. Door de bierglazen te bedrukken geef je aan dat je aan de details hebt gedacht en dat je nadenkt over hetgeen je wilt uitstralen. Het zijn niet zomaar dertien-in-een-dozijn-glazen maar gepersonaliseerde glazen specifiek voor jouw locatie. Belangrijk hierbij is wel dat je kiest voor kwaliteitsglazen en kwaliteitsbedrukking. Bierglazen waar het logo al na een paar keer gebruiken begint te vervagen geven juist een negatieve uitstraling.
Kies dan ook altijd voor een hoogwaardige druktechniek bij de bierglazenspecialist.

 

  1. Verenigingsgevoel

Door je bierglazen en andere servies te bedrukken krijg je eenheid in je gehele servies. Als je dit doet bij de voetbalvereniging of de studentenvereniging zorgt dit voor een extra ondersteuning van het groepsgevoel. De naam van je vereniging is dan op alle serviesonderdelen aanwezig waardoor je er continue aan herinnert wordt waar je bent en waar je bij hoort.

 

  1. Verrassing

Door te spelen met je bedrukking kun je voor een verrassend effect zorgen bij het nuttigen van het biertje. Als de bedrukking bijvoorbeeld gedeeltelijk doorzichtig is kan dit in combinatie met een donker biertje voor een heel leuk effect zorgen aan de buitenkant van het glas.
Ook is het tegenwoordig mogelijk om glazen full colour te bedrukken met een geheel eigen ontwerp. Hiermee kun je helemaal verbazingwekkende resultaten halen. Bijvoorbeeld door bepaalde kleurelementen zo nauw mogelijk aan te laten sluiten op de schuimkraag van het perfect getapte biertje.

 

  1. Onderscheidend zijn

Door je bierglazen te bedrukken draag je bij aan het gevoel van inwisselbaarheid. Als je hetzelfde bier schenkt als je buurman in dezelfde stad onder dezelfde zon moet je het hebben van andere zaken. Natuurlijk onderscheid je je in personeel, inrichting, muziek, prijs en veel meer. Maar ook hoe jouw servieswerk en glaswerk eruit ziet maakt dat jouw horecazaak zich onderscheid van de rest. Want wie kent niet de vele fotootjes op social media met daarop toch duidelijk in beeld de naam van de horecazaak waar iemand op dat moment vertoefd.

https://www.rikegroup.com/