Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Dakdekkersbedrijf

We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk een dak boven je hoofd is. Je dak beschermd jou en je spullen tegen de elementen. Zelf klussen is niet aan te raden, want het kleinste foutje kan leiden tot enorme schade.  Daarom zoek je een professioneel dakdekkersbedrijf inschakelt om het dak te bouwen, voor het periodiek dakonderhoud en voor reparaties en renovatie. Zoek niet verder, want je hebt Roofing Service Nederland gevonden.

Dakdekkersbedrijf met landelijke dekking

Roofing Service Nederland zit al een ruime eeuw in het vak. In die tijd hebben we een enorme schat aan ervaring opgedaan. Ook zijn we uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met landelijke dekking. Van Maastricht tot Den Helder, zelfs op de Waddeneilanden, er is altijd een deskundige dakdekker in de buurt.

Alle soorten dakbedekking

Bitumen, kunststofdaken, pannendaken of groendaken; Roofing Service Nederland heeft de kennis in huis om elk dak onder handen te nemen.

Planmatig dakonderhoud

Schakel ons deskundige dakdekkersbedrijf in voor het periodiek onderhoud aan je dak. We beginnen met een dakinspectie, waarbij we kleine gebreken gelijk verhelpen. Je ontvangt een overzichtelijk rapport van ons met alle aandachtspunten, een periodiek onderhoudsplan en een offerte voor het onderhoud. Dankzij ons periodiek onderhoud gaat je dak langer mee.

Dakrenovatie

Het periodiek onderhoud dat we met ons dakdekkersbedrijf uitvoeren is van de hoogste kwaliteit. Toch komt er een moment dat je dak vervangen moet worden. Ook daarvoor heb je in dakdekkersbedrijf Roofing Service Nederland de juiste partner gevonden. Omdat we je dak al kennen kunnen we redelijk snel een offerte uitbrengen, geheel op basis van je wensen en eisen.

Nieuwbouw dak

Ook wanneer je een nieuwbouwproject uitvoert, of het nu een bedrijfshal betreft of een schuurtje, staat dakdekkersbedrijf Roofing Service Nederland voor je klaar.

24/7 calamiteitenservice

Stel dat er zich een probleem voordoet. Door een storm is je dakbedekking losgeraakt, waardoor lekkage ontstaat. Of er is een tak op je dak gevallen. Dan wil je dat het dakdekkersbedrijf meteen op de stoep staat. Dankzij ons landelijke netwerk zijn we altijd snel ter plaatse voor spoedreparaties en schadeherstel.

Maak kennis met dakdekkersbedrijf Roofing Service Nederland

Wil je meer weten over het aanbod van Roofing Service Nederland? Of wil je weten of wij het juiste dakdekkersbedrijf voor jou zijn? Bezoek onze site, plan een rondleiding door ons Experience Center in Zutphen of maak een afspraak voor een kennismakings- en adviesgesprek.