Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

De beste makelaars in Rotterdam voor het verkopen van je huis

Zit je er aan te denken om je huis te verkopen in Rotterdam? Of dit nu gaat om de reden dat je gaat verhuizen naar een andere stad, naar een andere wijk in Rotterdam, of dit nu om werkredenen om andere redenen gaat: het is altijd een goed idee om een makelaar Rotterdam in te schakelen voor het verkopen van je huis. Zij kunnen je helpen met het goed verkopen van een huis en de juiste waarde er voor vragen en krijgen. Ook komt je huis zo goed op de markt terecht.

Er zijn meer dan 200 makelaarskantoren in Rotterdam dus er is genoeg om uit te kiezen. Er zal vast iemand tussen zitten waar jij een klik mee voelt en die jou heel goed kan helpen, of het nu gaat om een huis in hartje Rotterdam of een aan de rand van Rotterdam. De kosten van het verkopen van een huis in Rotterdam ligt rond de 4500 tot 5000 euro. Een makelaar maakt dit makkelijker en mogelijk ook goedkoper om te doen. Je hebt je huis waarschijnlijk sneller verkocht en bespaart hiermee de kosten. Dan kun jij ook verder in je zoektocht naar een ander plekje of juist al naar dat plekje verhuizen.

 

De beste makelaars die je helpen je huis te verkopen in Rotterdam

Er zijn erg veel makelaarskantoren in Rotterdam, wel meer dan 200. Rotterdam is natuurlijk een van de grootste steden in Nederland en daarom is de vraag voor makelaars in Rotterdam dus ook groot. Het is natuurlijk aan jou wat je wil uitgeven aan een makelaar en of je een klik met die makelaar voelt. Omdat er zoveel makelaars te vinden zijn in Rotterdam hebben wij een top 5 samengesteld. Deze makelaars werken in allerlei gebieden in Rotterdam en komen het beste uit de test volgens ons en volgens klanten. Hopelijk helpen we je hiermee de keuze kleiner te maken

 

Een top 5

Hieronder de vijf makelaars die het beste uit de test komen:

  • Van Herk Rotterdam
  • Lauwaars NVM Makelaars
  • Kettmer Makelaardij
  • Van Kleef NVM Makelaars Rotterdam
  • Oom Makelaars Rotterdam

Natuurlijk is het belangrijk goed te kijken naar wat je zoekt. Deze bovenstaande makelaars zijn stuk voor stuk erg goed en zullen je zeker helpen, maar kijk goed of ze ook bij jouw wensen passen.