Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

De dakdekkers van Kewodak zijn echt kenners met jarenlange ervaring

Reparaties aan een dak kan je het beste overlaten aan een kenner. Want al het dakwerk is echt vakwerk. Ga dus met een bedrijf in zee dat de juiste papieren op zak heeft. Het is natuurlijk ook altijd fijn wanneer het bedrijf voldoende ervaring heeft in het vak. De kenners van dakdekkersbedrijf Kewodak weten waar ze over praten. Met ruim 35 jaar aan ervaring en de juiste en benodigde papieren op zak haalt u met Kewodak echte toppers in huis. Nou ja, op uw dak.

Dak werkzaamheden op platte daken

Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende type daken. Het verschil dat direct opvalt is dat er platte daken en schuine daken zijn. Kewodak voert enkel dak werkzaamheden uit op platte daken. Het betreft wel alle dak werkzaamheden. Lekkages dak, renovatie, dak isoleren, verduurzamen dak, nieuwe dakbedekking leggen en alle benodigde reparaties voeren de dakdekkers van Kewodak allemaal voor u uit. Dit doen ze voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u het dak van uw bedrijf graag verduurzamen maar ziet u tussen de bomen het bos niet meer, omdat er zo ongelofelijk veel opties zijn wat betreft het verduurzamen van daken? En vraagt u zich logischerwijs af welke methode van verduurzamen het beste op uw dak past? Het team van Kewodak is niet alleen heel goed in het werken op daken, ze kunnen u ook nog eens van het beste advies voorzien. De jarenlange opgebouwde kennis en het feit dat ze al tientallen grote projecten wat betreft verduurzamen van daken hebben uitgevoerd bij bedrijven maakt dat ze altijd met de beste oplossing voor ieders dak komen. En natuurlijk is het niet alleen mogelijk om een dak van een bedrijf te verduurzamen, ook voor uw woonhuis zijn er op dit gebied tal van mogelijkheden.

Ruim werkgebied en snel ter plaatse

Heeft u met spoed een dakdekker in Rotterdam nodig vanwege een plotselinge lekkage of is het dak van uw woonhuis in Gouda toe aan een renovatie? Het team van Kewodak komt zo snel mogelijk naar u toe. Dakdekkersbedrijf Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn en heeft een ruim werkgebied. Het maken van een afspraak kunt u telefonisch, per mail of via de website doen.

 

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke stappen doorloop je tijdens het renoveren van je woning

Wat betekent kapitaliseren letselschade? Advocatenpraktijk Van Dijk heeft het antwoord.

Riool Amsterdam