Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers repareren vakkundig en snel uw dak in Zoetermeer e.o.

Onze gecertificeerde vakmensen van De Dakmakers staan voor u klaar om een (spoed) dakreparatie in Zoetermeer zo snel mogelijk voor u te realiseren. In onze agenda bewaren wij altijd ruimte voor spoedklussen. Wij houden onze planning flexibel zodat we mensen in een noodgeval zo snel mogelijk uit de brand kunnen helpen. De vakmensen die wij in dienst hebben werken altijd veilig en met topmaterialen en hoogwaardige gereedschappen.

Eén van de kwetsbaarste onderdelen van een woning is toch wel het dak. Dit deel wordt namelijk iedere dag onderworpen aan verschillende weersomstandigheden. Langdurige regenbuien of juist droogte, felle zon of juist vrieskou, hagel en sneeuw of juist herfststormen, een dak krijgt het in ons klimaat aardig te verduren. Voor een dak dat kwalitatief in orde is zijn deze verschillende weersomstandigheden overigens helemaal geen probleem. Maar hoe weet u of uw dak kwalitatief in orde is? Wij kunnen dat voor u uitzoeken. Wij inspecteren en keuren het dak grondig. Dit behoort overigens tot onze standaard dienstverlening. Wanneer we een klein mankement of kleine beschadiging op uw dak vinden zullen wij dit direct repareren.

Altijd 100% garantie

Wij van De Dakmakers vinden het vanzelfsprekend om topkwaliteit te leveren. Omdat wij overtuigd zijn van ons kunnen en onze kennis durven we alle klanten 100% garantie te geven. Of we nu maar een uurtje bezig zijn geweest met een reparatie aan de dakbedekking of een project van meerdere maanden hebben uitgevoerd op uw dak, de 100% garantie geldt voor al ons geleverde werk.

In 35 jaar hebben wij veel gezien. Zo lang gaan we al mee in de dakenbranche. En deze branche is altijd in beweging. De laatste jaren zijn er tal van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. En natuurlijk gaan wij daarin mee en zijn we volledig op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen.

Niet alleen in Zoetermeer kunt u van onze diensten gebruik maken. Ook voor een dakreparatie in Amsterdam, Rotterdam, Gouda en vele andere plaatsen kunt u onze experts inschakelen. Vanuit onze thuishaven Alphen aan den Rijn rijden wij een groot deel van Nederland door om klanten aan een gezond en/of duurzaam dak te helpen.

https://www.dakmakers.nl/