Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

De makelaar in Assen helpt je aan jouw droomwoning

Je bent op zoek naar een erkende makelaar in Assen die je kan helpen met of het verkopen van een woning of een pand of aan het aankopen hiervan. Beide opties zijn mogelijk wanneer je bij de makelaar in Assen aanklopt. Je krijgt, in jouw eigen geval, een aankoopmakelaar of een verkoopmakelaar aangewezen die je gaat helpen bij dit traject. Het is een full-service bureau die alles voor je zal regelen, je hoeft dus niet ook nog een aantal andere bedrijven in te schakelen die zaken voor je gaan regelen omtrent het verkopen van een woning of het zoeken en aankopen van een nieuwe woning, want dat zit er allemaal bij in wanneer je een samenwerking aangaat met de makelaar in Assen. 

Traject

Naast dat de makelaar in Assen alles voor je regelt, is het ook  nog eens de goedkoopste uit de omgeving. Dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Het traject dat je gaat starten kost je waarschijnlijk al een hoop geld en het geld dat je dan aan een makelaar moet betalen wil je dan zo laag mogelijk houden. Allereerst zal de woning die je wil gaan verkopen worden bepaald in waarde. Dat gebeurt door een taxatie die wordt uitgevoerd. Je hoeft hier dus geen taxateur voor in te schakelen, want de makelaar in Assen zorgt ervoor dat dit gratis voor je wordt gedaan. Nu je weet wat de waarde is van de woning kan je een prijs gaan bepalen die je gaat inzetten als een vraagprijs voor jouw woning. 

Verkopen

Je hebt een prijs bepaald en wilt nu de markt op. De makelaar in Assen zorgt ervoor dat jij met mooie foto’s en eventueel video’s op het internet, op diverse woning websites, komt te staan. Daarnaast krijg je een verkoopbord in je tuin, waarmee je aan de omgeving laat zien dat het huis te koop staat. Op dezelfde manier wordt er een woning gezocht. Ook via een website en wellicht heb je al een woning op het oog en wil je dit doorspreken met de makelaar in Assen.