Woning Ontwikkeling
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van een tijdregistratiesysteem

Een tijdregistratiesysteem is een systeem waarmee de werktijden en gewerkte uren van de werknemers door een werkgever geregistreerd kunnen worden, bijvoorbeeld door middel van een prikklok. Door gebruik te maken van een tijdregistratiesysteem van EasySecure International worden alle uren precies bijgehouden, waardoor het een goed inzicht geeft in de personeelskosten. Daarnaast functioneert het als een extra hulpmiddel bij de loonadministratie want alle uren worden geregistreerd, dus bijvoorbeeld ook verlofuren. Maar stel dat een personeelslid later begint met werken maar ook langer doorwerkt, dan levert dit geen problemen op in de administratie omdat de productiviteit gelijk blijft.

Welke mogelijkheden zijn er?

Veel tijdregistratiesystemen zijn ouderwets, zoals een prikklok, en passen niet meer bij deze tijd. Daarom biedt EasySecure International moderne tijdssystemen die gebruikt kunnen worden met een kaart, code, tag of mobiele telefoon. Zeker de mobiele telefoon biedt mogelijkheden voor dit systeem omdat dit het risico op verlies vermindert en als werkgever heeft u minder onderhoudskosten aan het systeem. Ook kan er gebruikgemaakt worden van systemen van EasySecure International op basis van biometrie. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld inklokken door middel van uw vingerafdruk. Het is een makkelijke en nauwkeurige manier van registeren en uw medewerkers zijn nooit hun tag of kaart kwijt.

Het juiste systeem voor uw bedrijf?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een tijdregistratiesysteem maar heeft u geen idee wat er bij u past? Dan helpt EasySecure International u graag verder om dit voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Een prikklok in een modern jasje, een registratiesysteem op basis van een tag of vingerafdruk: EasySecure International vindt het tijdregistratiesysteem dat het beste bij uw bedrijf past. De systemen die EasySecure International aanbiedt zijn af te stemmen op uw wensen en behoeften, zodat de registratie makkelijk is voor uw personeel maar ook voor uzelf. Dat is een tijdregistratiesysteem dat inzicht geeft en u vooruit helpt.

Gerelateerde artikelen

Kies voor een kwalitatieve monolitische betonvloer bij deze specialist

De juiste Salesforce partner ondersteunt u bij het gebruik van deze geavanceerde oplossing

Een lasersnijder voor alle ongemakken