Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Design en verkoeling in één apparaat

Wil je verkoeling, maar vind je airco’s een doorn in het oog? Overweeg dan een Dyson airco. Dyson is bekend om haar innovatieve technologie en design. Dat mag je dan ook verwachten van een Dyson airco. En dat zie je wel terug in het prijskaartje. Maar met een Dyson airco aanbieding hoeft die prijs niet te hoog uit te vallen. Bovendien levert Dyson ook kwaliteit. Je kunt dus nog heel lang genieten van je Dyson airco en natuurlijk van de verkoeling die je daarmee in huis haalt. De Dyson airco heeft nog meer voordelen.

Voordelen van Dyson airco

Allereerst natuurlijk het design. Het is een prettig ding om naar te kijken. Het midden is open en de kleur van de Dyson airco is wit. Het misstaat daardoor in geen enkel interieur. Of je nu van het lieve landelijke bent of robuust industrieel. Daarnaast is het design van de Dyson airco heel praktisch. Je maakt door het open design de airco eenvoudig schoon met een vochtige doek. Er blijft dan ook geen stof achter dat vervolgens weer door de kamer geblazen wordt als je de Dyson airco aanzet.

Standen

De Dyson airco kan draaien, zodat de lucht alle kanten van de kamer opgeblazen kan worden. Dat zorgt natuurlijk voor verkoeling in de hele ruimte in plaats van op één plaats in de kamer. Bovendien heeft de Dyson airco 10 in te stellen luchtstromen. Je stelt deze in met de bijbehorende afstandsbediening. De maximale luchtstroom, dus op de hoogste stand, is 500 liter per seconde. De Dyson airco heeft een kabel van 180 centimeter en is 23 centimeter hoog.

Gerelateerde artikelen

Fietsaccu revisie door Fietsaccuspecialist

Wat houdt krachtstroom eigenlijk in?

De hoogwerker, een musthave voor ieder bouwbedrijf!