Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Design Meubelen Assen voor het beste advies

Klanten adviseren en inspireren richting hun droominterieur, dat is waar we het allemaal voor doen. Design meubelen Assen heeft al vele tevreden klanten mogen helpen aan een herinrichting van hun woonruimte. Mits de maatregelen het toelaten, ben je van harte welkom in onze woonwinkel. Bij ons vind je een grote collectie van design meubelen, materialen en woonitems die je interieur een volledig nieuwe uitstraling kunnen geven. En mocht je een bepaalde woonstijl hebben en deze willen behouden, dan denken we vanzelfsprekend met je mee. We stellen een interieurplan op samen met jou. Bij Design Meubelen Assen luisteren we naar je wensen en verwachtingen en vullen we deze aan met onze ideeën. Deze werkwijze zorgt ervoor dat onze klanten vaak nog meer krijgen dan waar ze überhaupt ooit van hadden gedroomd. 

Hoe gaan we te werk?

Sowieso willen we je bij binnenkomst al de ultieme woonervaring geven. Wonen is beleven, we willen je inspireren en enthousiasmeren met onze vele ideeën en opstellingen. Design Meubelen Assen helpt zowel bedrijven als particulieren al jarenlang aan nieuwe inrichtingen. We brengen al je wensen en eisen in kaart, voordat we aan het werk gaan. We letten er daarbij voortdurend op dat we werken binnen jouw eigen woonstijl en voorkeuren. We tonen al onze ontwerpen met behulp van geavanceerde 3D-software. Zo krijg je direct een nauwkeurig beeld van hoe je nieuwe interieur eruit komt te zien. We lichten de gemaakte keuzes toe en passen deze desgewenst aan op basis van je eigen ideeën. Bij Design Meubelen vinden we het belangrijk dat onze ontwerpen aansluiten op jouw eigen stijl, maar willen we je tegelijkertijd verrassen en inspireren!

Toewerken naar je nieuwe interieur

Als we het ontwerp met elkaar bespreken, is het belangrijk dat jij je er 100% goed bij voelt. We schaven het net zolang bij totdat het volledig naar je wens is. Tijdens deze fase proberen we je te helpen met filteren en het maken van keuzes. Design Meubelen Assen heeft de juiste ervaring om zowel in te schatten wat jij wil alsook te bepalen wat esthetisch de beste keuze is. Als alle lichten op groen staan, bestellen we de juiste materialen en meubels voor je. De kans dat je achteraf nog voor vervelende verrassingen komt te staan, is met deze werkwijze vrijwel nihil.

Waarom Design Meubelen Assen?
We geven je een totaaladvies op gebied van kleuren, materialen, meubels, accessoires, indeling en wandbekleding. We gaan daarbij dus veel verder dan puur het adviseren op losse items. Je kunt bij ons terecht voor het nieuw inrichten of aanpassen van complete woonruimtes. Wel zo handig!  We werken met de meest aansprekende en kwalitatief hoogwaardige merken. Onze adviseurs adviseren je persoonlijk op basis van jarenlange ervaring en zullen je daar waar mogelijk verrassen met creatieve ideeën. Design Meubelen Assen houdt daarbij te allen tijde rekening met jouw wensen en stijl. De weg naar je nieuwe droominterieur ligt bij ons volledig open! 


Neem snel contact op met Wiecherswonen.nl, maak een afspraak en laat je inspireren.