Woning Ontwikkeling
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit is hét adres voor fysiotherapie in het Rotterdamse Prins Alexander

Bent u op zoek naar een goed adres voor fysiotherapie in het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander? Dan moet u bij Fysiotherapie Galema zijn. Hier bent u welkom voor alle behandelingen, revalidatie therapieën en trainingen. Ook één op één begeleiding door een ervaren therapeut kunnen ze hier voor u regelen. Bovendien kunt u hier ook terecht voor eenmalig advies of een second opinion. De specialisten van deze praktijk adviseren, behandelen en begeleiden u met al uw lichamelijke klachten en dit doen ze in de vorm van fysiotherapie in de buurt Prins Alexander.

Wat doet een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is een expert in beweging en houding. Op die manier kan u klachten voorkomen, verhelpen of verminderen. Ook kunt u dankzij fysiotherapie opnieuw optimaal bewegen en wordt u niet langer gehinderd door vervelende pijnen. Een fysiotherapeut zorgt voor een persoonlijke aanpak en gaat samen met u aan de slag om uw situatie beter te begrijpen en om samen naar de doelen te streven die u voor ogen heeft. In sommige gevallen kan het zijn dat u geholpen wordt met enkel advies, in andere gevallen is er een behandeling nodig. Bij een eerste afspraak wordt er een beeld geschetst van de exacte klachten waar u mee sukkelt en op basis daarvan kan een fysiotherapeut beslissen of u baat heeft aan therapie of dat u beter eerst even langs de huisdokter passeert. Nadien wordt u grondig onderzocht en gaat de therapeut samen met u op zoek naar een mogelijke oorzaak van de klachten. Nadat er een diagnose werd gesteld, kan de fysio met u een behandelplan opstellen.

Ontdek de werking

Bent u benieuwd naar de werking van Fysiotherapie Galema? Ga dan zeker eens langs bij de praktijk in Prins Alexander en ontdek wat u met fysiotherapie allemaal kunt bereiken voor uw pijnlijke lichaamsklachten. Neem vandaag nog contact op met de praktijk om een afspraak te maken en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

https://fysiotherapiegalema.nl/