Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Douche deur en wand op maat

Wil je meer licht in je badkamer creëren? Of ben je dat ouderwetse douchegordijn dat steeds aan je lichaam blijft plakken (en vol komt te zitten met schimmel als je hem niet regelmatig wast) helemaal zat? Ga dan voor een glazen douche deur of wand. Ontdek hieronder welke optie het beste bij je past.

Glazen douche deur: licht en stijlvol

Een glazen douche deur is ideaal als je een muurtje of douchegordijn wilt vervangen. De glazen deur laat veel licht door, staat chique en modern en is makkelijk te onderhouden. Je kunt een douche deur zelf samenstellen en vervolgens op maat laten maken. Zo heb je keuze uit verschillende glassoorten. Kies bijvoorbeeld voor gekleurd glas, gematteerd glas (voor extra privacy) of glas met een anti kalkcoating (scheelt jou weer schoonmaken). Een douche deur wordt vaak gemaakt van gehard glas wat extra stevig is. Als het glas breekt, valt het bovendien in kleine en minder scherpe brokjes. De kans op verwondingen is hierdoor aanzienlijk kleiner.

Glazen douche wand: praktisch

Een douche wand heeft als grote voordeel dat de wand weinig ruimte in beslag neemt. Ook in een kleine badkamer kun je dus een stijlvolle oplossing creëren. Doordat de je de douche wand open schuift in plaats van open slaat (zoals een douche deur) ontstaat er een elegante inloopdouche. Je kunt een douche wand op maat laten maken. Zo bepaal je zelf de afmetingen en het glassoort. De douche wand past hierdoor ook in complexe ruimtes perfect en voldoet altijd aan jouw eisen. Plaats de douche wand bijvoorbeeld in een hoek of kies voor een glassoort dat makkelijk te onderhouden is. Laat je eventueel adviseren of vraag hulp bij het opmeten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze qua douche wand of deur maakt!