Woning Ontwikkeling
Image default
Eten en drinken

Een brownie van vegan chocolade wordt jouw nieuwe favoriet

The Brownie Box houdt ontzettend van chocolade en van het eten van een brownie. Jij ook? Bekijk dan hun website vol brownies in bijzondere smaken. Je hebt de keuze uit brownies met melk of een vegan brownie met of zonder Speculoos. Kun je niet kiezen tussen alle smaken die dit bedrijf je aanbiedt? Dat is geen enkel probleem. Je kunt namelijk zelf een pakket vol chocolade brownies samenstellen. Kies uit één, twee, vier of acht smaken, afhankelijk van de grootte van je pakket. De boxen van dit bedrijf zijn namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar. Wil jij de brownies uitdelen tijdens een feest? Kies dan voor een box met vierentwintig brownies. Wil je zelf enkele heerlijke brownies proeven? Kies dan voor een pakket met zes of twaalf stuks.

Heerlijke, ambachtelijk gemaakte brownies

De pakketten met brownies van The Brownie Box worden per post naar je huis gestuurd. Het is dus van belang dat deze brownies van goede kwaliteit zijn. En dat is zo. Je kunt de brownies namelijk nog negen dagen bewaren vanaf de dag van verzending. Je brownie blijft knapperig van buiten en smeuïg van binnen, mét de rijke smaak van heerlijke chocolade. Bovendien kun je ook als je vegan eet of lactose-intolerant bent, genieten van een heerlijke brownie van dit bedrijf. Er is namelijk ook een originele vegan brownie in deze webshop verkrijgbaar, net als een veganistische brownie met Speculoos.

Kies jouw lievelingssmaak

In de webshop van dit bedrijf met passie voor chocolade, koop jij zeker een brownie naar wens. Je hebt in hun assortiment namelijk veel keuze. Naast dat je zelf een pakket met een vegan brownie en/of een brownie met M&M’s samenstelt, kun je ook kiezen voor een kant-en-klaar pakket met de favoriete smaken van de bakkers. Bestel uw pakket nu eenvoudig online, om snel te kunnen genieten van de lekkerste brownies.