Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Een degelijk luchtventilatiesysteem staat garant voor zuivere lucht

Een goed luchtventilatiesysteem helpt u bij het verkrijgen van een optimaal zuurstofgehalte en vochtvrije ruimtelucht. Op die manier ontstaat een hygiënische en gezonde ruimte, maar stijgt ook uw concentratie. Hoewel dat enigszins vreemd klinkt, presteren onze hersenen doorgaans veel beter als er voldoende zuurstof aanwezig is. Muffe lokalen in een school of op kantoor kunnen bijgevolg een ongunstige invloed hebben op de productiviteit van uw studenten of werknemers. Bovendien is een luchtventilatiesysteem een geweldig hulpmiddel voor mensen met een allergie of een aandoening aan de luchtwegen. Dankzij het filter van het ventilatiesysteem kunnen gevaarlijke stoffen van buitenaf niet in de binnenlucht terechtkomen en worden de schadelijke stoffen naar buiten afgevoerd. Tot slot is ventilatie ook een wapen tegen schimmel.

Kies voor een luchtventilatiesysteem met een CO2-meter

We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk het is om het CO2-gehalte op kantoor, in een restaurant of in de klas op het juiste niveau te houden. Als niemand een mondkapje draagt, ademt iedereen CO2-houdende lucht uit. In een klaslokaal zonder een goed ventilatiesysteem vormt dat een groot gezondheidsrisico. Als het CO2-niveau niet op peil wordt gehouden, kan een ziekte als COVID-19 zich snel verspreiden. Wij adviseren u dan ook om een goed ventilatiesysteem in uw kantoor of school te installeren. Easyven is een uitstekende specialist als het gaat om CO2-ventilatiesystemen. Deze specialist beschikt over jarenlange ervaring met het plaatsen van ventilatiesystemen in scholen. Dat doen ze ook nog eens tegen gunstige prijzen. Hun CO2-systemen werken trouwens met een sensor die automatisch aangeeft of de ruimte veilig is of niet.

Vraag genoeg informatie aan uw specialist

Vraag zeker voldoende informatie aan uw specialist voor de installatie van uw luchtventilatiesysteem. Zo voorkomt u latere ergernissen en bent u zeker dat u goed weet hoe het systeem exact functioneert. Een specialist zoals Easyven staat steeds voor u klaar om vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om extra informatie aan te vragen.