Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Een droogmolen in de tuin: een mooie toevoeging

Herinner je je de dagen dat je moeder de was te drogen hing aan een droogmolen in de tuin? De geur van zongedroogd wasgoed was een van de meest nostalgische geuren die je je kunt voorstellen. Het bracht herinneringen terug aan de zomers in je kindertijd, waarin je buiten speelde en genoot van de tijd met je familie. Als je die herinneringen weer wilt oproepen, kun je overwegen een droogmolen in de tuin te plaatsen!

De geur

Zongedroogde was is een van de meest nostalgische geuren. Deze geuren kunnen je terugbrengen naar jouw jeugd toen de was aan de droogmolen hing en jij lekker in de tuin buiten aan het spelen was. Van mama moest je opletten dat je niet met vieze handen de schone was zou aanraken. Mooie herinneringen die zo nu en dan wel weer opnieuw mogen worden opgeroepen.

Praktisch

Het roept niet alleen nostalgische herinneringen op, maar het is ook een heel praktische manier om je kleren te drogen. Als je niet veel ruimte in huis hebt om kleding op te hangen of als je wilt besparen op energiekosten, dan is buiten de was ophangen de perfecte oplossing.

Het gevoel van de stof

Een ander voordeel van het drogen van uw kleding aan de lucht is het gevoel van de stof. Kleding die in de zon en de frisse lucht is gedroogd, voelt veel zachter aan dan kleding die in een droger is gedroogd. Als u een gevoelige huid heeft, kan dit een goede manier zijn om irritatie door drogen in de droogtrommel te voorkomen.

Duurzamer

Kleding gaat ook langer mee als je ze aan de lucht droogt. De hoge warmte van een droogtrommel kan kwetsbare stoffen beschadigen en ze doen krimpen. Als je wilt dat uw kleren lang meegaan, kun je ze het beste buiten te drogen hangen.

Er zijn dus veel redenen waarom u een droogmolen in de tuin zou moeten overwegen. Ga jij het aanschaffen? Wellicht mooi om dit nostalgische gevoel ook te laten kennen aan de toekomstige generatie.