Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Een mantelzorgwoning van Wernsen

Wanneer u op zoek bent naar een mantelzorgwoning van Wernsen aan het juiste adres. Bij ons laat u gemakkelijk een woning op maat maken. Zo geeft u een zorgbehoevend familielid de kans om op zichzelf te blijven wonen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de zorg. U bent namelijk dichtbij! 

Voor wie is een mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning kan voor verschillende mensen een uitkomst bieden. Mensen komen vaak op een punt in hun leven dat ze nog graag zelfstandig willen blijven, maar vanwege de leeftijd niet helemaal meer kunnen zijn. Een ouder familielid kan in een verzorgingstehuis ongelukkig worden. In dat geval kan een mantelzorgwoning een uitkomst zijn. Ook wanneer u een kind heeft met een ziekte of een beperking, waardoor zelfstandig wonen worden bemoeilijkt, is een woning van Wernsen een praktische oplossing. De woning van Wernsen wordt namelijk helemaal op maat gemaakt, ook met aanpassingen. Zo kan uw familielid tijdelijk bij u in de tuin wonen of u bij hem of haar. Dit is niet alleen fijn voor degene die zo de controle over het eigen leven houdt, maar ook voor u. Als mantelzorger heeft u het namelijk al druk genoeg zonder iedere keer heen en weer te moeten reizen naar uw naaste. 

Plaatsing

Laat u via ons een zorgchalet op maat maken, dan stemmen wij natuurlijk eerst met u af wie hier komt te wonen en wat diegene nodig heeft. Nadat wij duidelijk in kaart hebben gebracht wat er nodig is qua aanpassingen in de woning, gaan wij aan de slag met de bouw. Eenmaal klaar, plaatsen wij zelf het chalet op locatie. Wij snappen dat u het al druk genoeg heeft. Om die reden zorgen wij voor al het papierwerk wat hierbij komt kijken. Uw zorg is de mantelzorg. Wij zorgen ervoor dat de woning en de plaatsing van de woning helemaal voldoet aan alle eisen rondom veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid. 

Oplevering

Wij zorgen voor een deskundige plaatsing en ook de oplevering wordt volledig naar uw wens gedaan. Zo kunt u ervoor kiezen om het chalet door ons in te laten richten, zodat u zelf niets meer hoeft te doen of u kunt kiezen voor het zelf indelen van de woning. Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden op onze website. 

 

Gerelateerde artikelen

Luxe villa in de Ardennen

Woningaanbod Hongarije biedt je een mooi nieuw begin en mooi leven aan.

Een huis kopen in Beckum