Woning Ontwikkeling
Image default
Entertainment

Een rad van avontuur kopen op maat om op te vallen

Een goede presentatie is belangrijk voor uw bedrijf wanneer u graag meer mensen wilt bereiken. Om die reden zetten vele bedrijven, merken en verenigingen het rad van fortuin spel in om op te vallen op een beurs of evenement. Hierdoor bereikt u een leuke manier van interactie met uw doelgroep en geeft u uw evenement een unieke draai. Zou u het rad graag willen personaliseren met het logo van uw bedrijf erop? Dan helpen de specialisten van Spetr u graag verder met een rad op maat!

Onderscheid uzelf en val op

Maatwerk zorgt ervoor dat u uw bedrijf kunt onderscheiden van de rest én kunt opvallen bij uw klanten. Om die reden is het mogelijk om een rad van avontuur volledig op maat te kopen bij Spetr. Kies hierbij uit materialen zoals hout, karton, plexiglas of whiteboard. Qua uiterlijk is er ook veel mogelijk. Laat subtiel een logo drukken of laat uw huisstijl terugkomen op het rad. De afmeting van het rad van avontuur dat u kunt kopen is 80 centimeter. Dankzij een driepoot statief is het rad eenvoudig te verplaatsen in uw beursstand of bijvoorbeeld bij de ingang van uw pand. Ook is het mogelijk om het rad op maat te laten maken met wielen eronder, als tafelmodel of werkt u hem af met verlichting.

Een origineel concept voor uw onderneming

Uw bedrijf, evenement of merk is uniek en dat mag iedereen terug zien in een origineel concept. Een rad van avontuur kopen zorgt ervoor dat u op een originele manier opvalt. Denk hierbij wel goed na over de invulling van het spel. Kunnen de bezoekers iets doneren, ontvangen of winnen? Wat het doel van het spel ook mag zijn, de specialisten van Spetr denken graag met u mee. Neem contact met hen op voor het personaliseren van een rad. Of het nu gaat om 1 of 100.000 stuks, een custom made rad van avontuur kopen doet u bij hen!

https://www.spetr.nl/

Gerelateerde artikelen

De winst van een LED paneel

Maatwerk tv meubels

Workshops voor bedrijven en werknemers