Woning Ontwikkeling
Image default
Verbouwen

Een specialist die de perfecte groutinjectie uitvoert

De Vries Titan wordt al sinds het begin van de 21ste eeuw ingeschakeld om groutinjectieopdrachten uit te voeren voor hun verscheidene opdrachtgevers. Dit doet het bedrijf vanwege hun kundig uitgevoerde werkzaamheden op een zeer succesvolle manier die deze specialisten een uitstekende reputatie heeft opgeleverd. Dit bedrijf heeft zijn strepen inmiddels echt verdiend en is dan ook al ingeschakeld om meer dan elfhonderd projecten tot een goed einde te brengen. Het bedrijf dat onder andere de perfecte groutinjectie voor u verzorgt, werkt met zeven volledige uitgeruste boormachines. Daarnaast bestaat het bedrijfspersoneel uit vijventwintig harde werkers met een passie voor hun vak. Met deze combinatie van vaardig personeel, materiaal van topkwaliteit en bakken met ervaring voert De Vries Titan opdrachten uit in het binnen- en buitenland.   

Schakel deze specialist in voor uw groutinjectie

Gewapend met de beste materialen en vaardigheden op het gebied van groutinjecties gaat de Vries Titan voor u aan de slag. Ook uw groutinjectie wordt door deze specialisten uitgevoerd aan de hand van de modernste technieken die op het moment te gebruiken zijn. Tijdens een groutinjectie bouwen deze specialisten een buis die diep de grond penetreert op de locatie van uw grondproject. Als het benodigde materiaal op de juiste plaats staat, spuit het bedrijf een groutmengsel in de grond. Hierbij is het zaak zeer precies te werken, zodat op de juiste ondergrondse plekken groutkolommen ontstaan.

Besteed uw injectiewerk uit aan deze specialisten

Heeft u een project openstaan waarvoor het noodzakelijk is om een groutinjectie aan te brengen? Kies er dan voor om dit grondwerk uit te besteden aan deze specialisten. Zij beschikken namelijk over de juiste kennis, materiaal van hoge kwaliteit en de nodige ervaring. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de grond onder uw aanstaande project wordt verstevigd, waterwerend wordt gemaakt en dat eventuele verzakkingen worden voorkomen.

https://devriestitan.nl/