Woning Ontwikkeling
Image default
Verbouwen

Een troffelvloer is er in diverse varianten

Wanneer u een gietvloer laat leggen in uw woning of in uw bedrijfspand, denkt u wellicht dat u maar één soort vloer kunt laten leggen en dat u wellicht alleen de kleur kunt laten aanpassen. Niets is minder waar bij Slipsafe. Deze specialist heeft meerdere soorten vloeren in het aanbod. Zo is er behalve de standaard troffelvloer ook een vlokkenvloer. Deze vloer is voorzien van bepaalde vlokken, wat zorgt voor een extra goed antislipeffect. Ook zorgen deze vlokken ervoor dat de vloer een mooi uiterlijk heeft, met een aantrekkelijk gespikkeld motief. Doordat de vlokken op een natuurlijke manier worden verdeeld in de vloeistof waarmee de vloer gestort wordt, zodat iedere vloer uniek is. Wel hebben alle vloeren van Slipsafe gegarandeerd een zeer aantrekkelijk uiterlijk.

Laat een extra valbestendige troffelvloer storten

Een vlokkenvloer heeft ten opzichte van een standaard troffelvloer het voordeel dat deze extra goed beschermt tegen vallen. De vlokken die aan de oppervlakte van de vloer verschijnen, zorgen namelijk voor extra valpreventie, doordat ze de vloer extra stroef maken. De vlokken in dit type vloer zijn gemaakt van een hardere kunststofsoort als de rest van de vloer, waardoor deze een extra stroef oppervlak creëren. Toch hebben de vlokken geen scherpe kantjes, waardoor ze toch aangenaam aanvoelen wanneer u met blote voeten over deze vloer loopt. Dat maakt een vlokkenvloer ook ideaal voor in de badkamer.

Vraag naar alle mogelijkheden

Een troffelvloer biedt veel verschillende mogelijkheden. Naast de standaard troffelvloer zijn er namelijk verschillende varianten van de vlokkenvloer denkbaar. Bent u benieuwd naar de beste mogelijkheden voor in uw woning of bedrijfspand? De medewerkers van Slipsafe adviseren u er graag over. Neem dus contact met hen op en plan een adviesgesprek in. Ze bekijken dan de situatie en zoeken samen met u naar de beste vloeroplossing voor in de ruimte waar het om gaat.

https://slipsafe.nl/

Gerelateerde artikelen

De juiste vloertegels kiezen

Vloeren van topkwaliteit koopt u bij deze vloerenwinkel in Brabant

Betonvloer egaliseren