Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Een update voor je interieur

 Ben je inmiddels wel uitgekeken op je interieur, maar heb je op dit moment geen geld voor nieuwe meubels? Dat betekent niet dat je niets kan veranderen aan je interieur. Met deze tips kom je een heel eind.

Muur verven of behangen

Heb je al lange tijd dezelfde kleur op de muur en heb je die inmiddels wel gezien? Of is alles nog steeds saai wit? Dan is het leuk om je muren te verven of behangen. Dit geeft direct een hele andere uitstraling. Met een leuk behang geef je een speels effect aan de ruimte en heb je verder weinig wanddecoratie nodig.

Meubels verven

Heb je houten meubels? Dan heb je geluk! Deze kan je heel makkelijk voorzien van een andere kleur. Maak je meubels eerst schoon en vetvrij. Schuur het hout licht op en verf het met een houtlak in de kleur die je mooi vindt. Als je onbewerkt hout hebt, kan je er ook voor kiezen om het te beitsen in bijvoorbeeld een whitewash of juist donkerdere tint.

Bankhoezen

Ben je de kleur van je bank zat of is hij niet meer in al te beste staat? Dan kan je deze snel en goedkoop opleuken door bankhoezen kopen. Kies bijvoorbeeld een mooie katoenen stof of ga voor luxe met een velvet bankhoes tijdens het bankhoezen kopen. Ze zijn verkrijgbaar voor heel veel verschillende soorten banken, dus er is er altijd wel een die perfect om jouw bank past. Met het bankhoezen kopen maak je meteen een grote verandering in je interieur.

Textiel

Als je geen grote aanpassingen wilt doen, maar wel een andere look wilt in je huis, dan is het een goed idee om je textiel te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een ander vloerkleed, nieuwe gordijnen, of koop eens andere kussentjes voor op de bank. Zo kan je een hele andere kleurstelling nemen en daarmee een hele andere sfeer bewerkstelligen.