Woning Ontwikkeling
Image default
Groothandel

Exacte gewichtsbepaling doet u met een industriële weegschaal

Met behulp van een industriële weegschaal kunt u eenvoudig het exacte gewicht van goederen bepalen. Een huishoudweegschaal of een personenweegschaal voldoet hiervoor vaak niet. Als het gewicht tot op de milligram nauwkeurig gemeten moet worden bijvoorbeeld. Of als het gaat om een pallet van een paar honderd kilo waarvoor u moet bepalen of hij niet te zwaar is voor transport. Industriële weegschalen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar, ook om op locatie te wegen. Dit is met name handig bij het transport van goederen en het bepalen van maximale belading van een vrachtwagen, schip of treinwagon.

Wegen is in veel branches van groot belang

Het wegen van goederen en uit te leveren orders is voor veel bedrijven heel belangrijk. Transportkosten zijn soms hoog en u betaalt natuurlijk liever niet te veel. Daarom is het goed te weten dat u met een industriële weegschaal zeer nauwkeurig het gewicht van een zending kunt bepalen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om producten individueel te wegen en indien gewenst van een etiket met het juiste gewicht te voorzien. Deze toepassing wordt vooral gebruikt in supermarkten en andere winkels voor consumenten. Artikelen met een etiket met de juiste prijs en het exacte gewicht kunnen direct worden verkocht, zonder tussenkomst van extra personeel.

Zorg voor de juiste weegschaal voor uw bedrijf

Welke industriële weegschaal voor u het meest geschikt is, hangt natuurlijk af van wat u ermee wilt wegen en wat daarbij uw wensen of de vereisten zijn. Bij Tegra Systems vindt u een ruim aanbod aan weegschalen voor industriële toepassing. Bekijk alle weegschalen in de webshop op de website en bestel direct. U kunt ook contact opnemen met hun experts voor een offerte op maat. Als u niet precies weet welke weegschaal de beste keuze is, dan kunt u natuurlijk rekenen op deskundig advies van één van de medewerkers. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd en indien nodig gedemonstreerd.

Gerelateerde artikelen

Industriële weegschalen: exact en met veel functies

Een goedkope eettafel van goede kwaliteit koopt u bij deze experts

Presenteer uw gekoelde producten op een aantrekkelijke manier met een display koelkast