Woning Ontwikkeling
Image default
Auto's en Motoren

Fiat Panda viaBovag

{{external image}}

De Fiat Panda wordt algemeen beschouwd als de eerste stadsauto. De Panda is vanaf 1980 in productie en nog steeds wordt de Fiat Panda, ondertussen toe aan de derde generatie, geproduceerd. De Fiat Panda is een veel onderscheiden auto. Zo werd de tweede generatie in 2004 uitgeroepen tot Auto van het Jaar. De Panda is Ideaal voor in de stad, maar ook prima voor daarbuiten.

 

Zo koop je een betrouwbare Fiat Panda

Een Fiat Panda via Bovag kopen is een betrouwbare Fiat kopen. Het is een Fiat die je nog jarenlang plezier zal bezorgen. Vanaf 2012 is de Panda toe aan de derde generatie. Die auto is amper nog te vergelijken met de eerste die in 1980 van de band olde. Ja, de auto is nog steeds compact, dat zeker wel.  Ook het geringe gebruik van de auto spreekt nog steeds veel mensen aan. De huidige Fiat Panda gebruikt een Fiat 500 platform en is er in de uitvoeringen Actual, Pop, Edizione Cool, Yung, Lounge, Trekking, Climbing en de meest recente, de Cross.

De monteur kan de sleepdienst Den Haag voor je regelen

ViaBovag garandeert je van een goed onderhouden occasion. Dat neemt niet weg dat je zelfs met een dergelijke auto met pech te maken kunt krijgen. Dit kan je ook gewoon met een nieuwe auto gebeuren overigens. Mocht je langs de weg komen te staan met je auto, doe dan een beroep op RoadGuards, Dit kun je via de app doen en na je melding is er doorgaans binnen een half uur een monteur bij je. Die zal je vakkundig helpen. En als dat niet lukt dan wordt sleepdienst Den Haag gebeld. Je bent geen abonnement nodig om gebruik te maken van RoadGuards, maar betaalt gewoon aan de monteur. RoadGuards helpt overigens iedereen die een voertuig met een geldig kenteken heeft.

Gerelateerde artikelen

Wat is een dashcam?

Koop uw tweedehands DAF onderdelen bij deze professional

2-stroke transmission oil for various vehicles