april 11, 2021

Fleur je vensterbanken op met vensterbankdecoratie

Woning-ontwikkeling

Zijn de vensterbanken bij jou thuis nog leeg? Zonde! De vensterbank biedt ruimte voor decoratie die je interieur van extra sfeer voorziet en de inkijk vanaf buiten een stuk leuker maakt. Hieronder volgen een aantal ideeën zodat je je vensterbank kunt decoreren op leuke manier met spullen uit de geweldige woonwinkel Oldenzaal.

Vensterbank decoreren in winters thema

n de wintermaanden zitten we wat meer binnen en daarom is het extra fijn als je interieur er knus uitziet. Een manier om ervoor te zorgen dat jouw huis er gezellig en uitnodigend uitziet, is je vensterbanken voorzien van vensterbankdecoratie met een winters thema, die hebben we genoeg in woonwinkel Oldenzaal. Heb je kinderen of neefjes of nichtjes? Ga op een vrije woensdagmiddag dan herfst- of winterstukjes knutselen en plaats de creaties in de vensterbank. Knutsel een winterdorpje van karton of maak een sneeuwlandschap in de vensterbank met watjes. Ben je nu niet zo van het knutselen maar vind je het wel een leuk idee om een winters tafereel te creëren om je vensterbank mee te decoreren? Dan kun je je kerststal of een kant-en-klaar winterdorpje uit de woonwinkel Oldenzaal als basis gebruiken. Kleed het geheel aan met nepsneeuw, stro, lampjes en je het in mum van tijd leuke vensterbankdecoratie. Doe een beroep op je creativiteit en hergebruik materialen die je nog hebt liggen wanneer je je vensterbank decoreert met een leuk winters tafereel.

Vensterbank zitje of werkplek

Ook kun je als je over een diepe vensterbank, een dakkapel of kleine erker beschikt, deze te decoreren door er een zitje in te maken. Dan kun je met een paar kussentjes, een schapenvelletje en een kleedje al een knus geheel samenstellen. Dit alles kan je kopen bij de woonwinkel Oldenzaal. Een mooie houten plank kan een prachtige uitbreiding van je vensterbank zijn en is dan tevens de basis voor je vensterbank zitje. Kom gerust eens rondkijken in de woonwinkel Oldenzaal en kijk wat je allemaal kunt oden met je vensterbanken.