Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Friends of Hue schakelaar

Om uw Philips Hue lampen ook te kunnen bedienen met een lichtknopje heeft u een Friends of Hue schakelaar nodig. Een Friends of Hue schakelaar kan heel handig zijn wanneer uw smartphone niet binnen handbereik ligt of gasten uw lampen willen bedienen. U kunt eenvoudig de knoppen op de schakelaar instellen in de Hue App. Zo krijgen uw lampen meteen de juiste lichtsterkte en lichtkleur door simpelweg te drukken op de knop.

Friends of Hue schakelaar: hoe werkt het?

Een Friends of Hue schakelaar ziet er uit als een gewoon wandschakelaar, maar hoeft niet aangesloten te worden met kabels. De Friends of Hue smart switch werkt met kinetische energie. De schakelaar wekt energie op door de beweging van het indrukken van de lichtschakelaar. Hierdoor is de Friends of Hue schakelaar niet alleen draadloos, maar hoeft er ook geen batterij in die vervangen hoeft te worden. Om de Friends of Hue schakelaar monteren, kunt u de handige plakstrip aan de achterkant gebruiken. Deze plakt op verschillende soorten oppervlaktes. Handiger kan niet!

Friends of Hue schakelaar kopen

Er zijn verschillende Friends of Hue schakelaars op de markt. Busch-Jaeger biedt zowel losse Friends of Hue onderdelen als complete schakelaars aan die integreren met de bekende Busch-Jaeger Future Linear serie en verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Senic Gira biedt naast een strakke mat witte of mat zwarte Friends of Hue schakelaar voor binnen, ook een outdoor Friends of Hue schakelaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld op het terras uw buitenverlichting bedienen. Een kleiner budget? De Niko Friends of Hue schakelaars zijn niet alleen bijzonder in design met brede frames, maar hebben ook nog eens een super scherpe prijs.

Gerelateerde artikelen

Een goede nacht slaap is essentieel

Wat niemand je vertelt over de elektrische haard: de opmerkelijkste voordelen

Wanneer het nodig is om je rolluik te laten repareren