Woning Ontwikkeling
Image default
Vakantie

Gaat u voor een rondreis door Japan of Colombia?

Wellicht heeft u het al langere tijd in gedachten; om eens een mooie rondreis te maken. Een rondreis door een bijzonder land, ver weg van Nederland. Zo ontdekt u andere culturen, bijzondere landschappen en verrassende gerechten. Maar wat gaat de bestemming worden? Er zijn ontzettend veel prachtige landen die het bezoeken meer dan waard zijn. Laat u daarom adviseren door Vamonos Reizen. Zij organiseren al sinds 1991 op maat gemaakte individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Colombia of Japan? Wij vertellen u graag waarom het bezoeken van deze landen de moeite waard is!

Ontdek de ongerepte jungle van de Amazone

Colombia biedt een bijzondere combinatie van geschiedenis, cultuur en indrukwekkende natuur. Laat u verrassen tijdens een rondreis door Colombia en ontdek wat dit prachtige land u te bieden heeft. Drink verse koffie in de koffieregio, ga salsa dansen in het mooie Cali, beklim de gigantische rots El Peñol en duik de ongerepte jungle van de Amazone in. Houdt u ervan om een stad te ontdekken en historische gebouwen te bezoeken? De bruisende hoofdstad Bogotá biedt volop musea en kunstgalerijen om cultuur te snuiven. Bent u meer van de natuur? Maak een rondreis door Colombia en vindt de hoogste waxpalmbomen ter wereld in het Los Nevados National Park! Daarnaast vindt u er schitterende groene bergen en valleien waardoor dit natuurgebied een plaatje is om naar te kijken.

Het land van de Samurai, sushi en sake, geisha’s

Duik in een hypermoderne wereld en maak een rondreis door Japan. Bezoek steden als Tokyo, Kyoto, Nagasaki en Hiroshima en ontdek de wolkenkrabbels en neonreclame. Rijdt langs prachtige natuur als Fuji Five Lakes, Mount Fuji, het vulkanische Kyushu en de Japanse Alpen voor wat meer rust. Staat het bijwonen van sumoworstelaars hoog op uw bucketlist? Ga dan tijdens uw rondreis door Japan naar de wijk Ryogoku in het Noorden van Tokyo! Wat voor reis u ook wenst, neem contact op met Vamonos Reizen en zij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.