Woning Ontwikkeling
Image default
Vakantie

Geniet van een luxe rondreis door Vietnam of Bali en Java

Mooie en bijzondere privéreizen tegen aantrekkelijke prijzen boekt u bij Original Asia! Alle wensen zijn volledig op maat gemaakt en sluiten naadloos aan op uw wensen. Zij bieden dan ook een originele werkwijze aan; zij werken namelijk met bouwstenen. U maakt de keuze uit diverse voorbeeldreizen. Of u nu een luxe rondreis naar Vietnam wilt maken of een rondreis van Bali en Java wilt maken. Daarbij kiest u zelf welke excursies u wilt ondernemen, in welke hotels u verblijft en zo voorts. Ook kunt u een wensenlijstje opstellen, zodat de specialisten zelf aan de slag gaan en een geheel vrijblijvend reisvoorstel samenstellen!

Een bijzondere rondreis Bali Java

Een van de mooie voorbeeldreizen van deze specialisten is een rondreis Bali Java. Tijdens deze 18-daagse rondreis, genaamd ‘Original Java en Bali’, ontdekt u alle bezienswaardigheden van Centraal-Java, Oost-Java en Bali. Toch is het een rustige en relaxte reis, waarbij u heerlijk overnacht in boutique hotels en geniet van de prachtige natuur én de tropische stranden. Zo bezoekt u onder andere de machtige Bromo vulkaan waar u de zonsopgang bekijkt, gaat u dolfijnen spotten in Lovina en ontdekt u de prachtige rijstvelden in Sidemen. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Geniet van een luxe rondreis Vietnam

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een bijzondere en luxe rondreis door Vietnam te maken. Tijdens de 23-daagse reis ‘De ultieme Vietnam rondreis’ ontdekt u alle highlights van dit prachtige land. De reis begint in het historische centrum van Hanoi, vanwaar u reist naar Mai Chau en Pu Luong. Hier ontdekt u de bijzondere en veelzijdige natuur van Vietnam. Verder reist u met de boot en de trein naar diverse bekende en minder bekende plekken in dit prachtige land. U sluit de rondreis af met een aantal dagen aan het strand in Phu Quoc. Kunt u ook niet wachten?

Stel uw perfecte rondreis samen

Waar wacht u nog op? Geniet van een heerlijke, luxe rondreis door Vietnam, een bijzondere rondreis door Java en Bali of een van de achter prachtige reizen! Geniet van een mooie combinatie van cultuur en ontspanning. Heeft u extra wensen of wilt u iets aanpassen aan uw reis? Neem dan gerust contact op met deze specialisten. U vindt de contactgegevens op de website. Stel nu uw droomreis samen!

Gerelateerde artikelen

Heerlijk ontspannen in Wellness Ardennen

Overnacht in de vakantiehuisjes in Ardennen

Boek een luxe vakantiehuis in de Dordogne of Zuid-Frankrijk