Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Hierom kies je voor PVC

Het hebben van een PVC vloer brengt veel voordelen met zich mee. Ze zien er mooi uit en je kan er ook nog eens heel lang mee! Veel mensen kiezen daarom voor een PVC-vloer en dat is natuurlijk logisch. Een PVC vloer heeft nog veel meer voordelen. Benieuwd welke dit zijn? Lees snel verder.

Geschikt voor alle ruimtes in huis

Een PVC vloer kun jij eigenlijk in alle ruimtes leggen en dat is ideaal, want nu kun je een vloer kiezen voor alle ruimtes. Je hoeft hierdoor dus niet voor elke ruimte een nieuwe vloer te kiezen. Het kiezen van een vloer is namelijk al moeilijk genoeg. Een PVC vloer kun je met een gerust hart in de keuken leggen, want de vloer is waterbestendig. Als je tijdens het koken een pan met water laat vallen of je knoeit met water is dat geen probleem. Daarnaast is een PVC vloer heel sterk, waardoor het wel tegen een stootje kan. Het waterbestendige van de vloer is gelijk ook een voordeel voor de badkamer. Hygiene is belangrijk in een woning en een PVC vloer helpt hier aan mee, omdat de vloer gemakkelijk schoon te houden is, het is antibacterieel en antistatisch.

Soorten PVC vloeren

Heb je de keuze gemaakt voor een PVC vloer, dan is het tijd om de volgende keuze te maken. Namelijk, het soort PVC vloer. Deze vloer is namelijk in veel verschillende soorten en merken te vinden. Lichte tinten, donkere tinten, het kan allemaal. Voor het gemak hebben we 2 PVC-vloeren voor je uitgelicht, om je een handje te helpen bij het maken van de keuze.

  • Floorify PVC

Bij een Floorify PVC vloer heb je keuze uit verschillende patronen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visgraat of lange stroken. Beide patronen hebben een ander effect op de ruimte waar de vloer komt te liggen. Over het algemeen zorgt deze vloer voor een rustig en natuurlijk ogende uitstraling. Voor elke ruimte vormen ze een krachtige basis. Floorify PVC bevat een toplaag die beschermd tegen factoren van buitenaf. Het is een harde laag en bestaat uit een antistatische en antivuil laag.

  • Moduleo PVC

Moduleo PVC wordt duurzaam geproduceerd, dus wil je een duurzame vloer? Kies dan voor Moduleo PVC. Deze vloer is waterafstotend, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. De vloer kan dus tegen een stootje, knoeien met water is geen probleem en je bent niet veel tijd kwijt aan het onderhoud. De vloer leg je daarnaast ook overal neer, badkamer, showroom of woonruimte? Het kan allemaal.

Gerelateerde artikelen

Epoxy bestellen als veelzijdige kunsthars

Tips bij het kopen van een kunstplant | Kunstpalm

Een goede nacht slaap is essentieel