Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Huis ontruimen door Pro-Woningontruiming

Huis ontruimen door professionele partij

Een huis ontruimen heeft vaak te maken met een heftige gebeurtenis. Meestal gebeurt een huisontruiming wanneer een dierbare gaat verhuizen of is overleden. Het regelen van een huisontruiming geeft vaak stress en u wilt zich liever bezighouden met andere zaken. Een fijne oplossing is dan om het huis ontruimen door een professionele partij te laten uitvoeren. Pro-Woningontruiming is zo’n professionele partij die u graag de helpende hand biedt. Het geeft veel rust wanneer u de ontruiming door een ervaren partij laat uitvoeren, zodat u zeker weet dat het allemaal zo goed mogelijk en volgens afspraak verloopt. 

Voordelen van een ontruiming door Pro-Woningontruiming 

Wanneer u de ontruiming uit handen geeft aan Pro-Woningontruiming dan kunt u erop vertrouwen dat de woning in goede handen is en er wordt met zorg met uw spullen om gegaan. Het is aan u om vooraf te bedenken wat er met de spullen mogen gebeuren, wilt u deze allemaal zelf meenemen of neemt u alleen de dierbare spullen mee? Wanneer dat het geval is zorgt Pro-Woningontruiming voor de overgebleven spullen. Deze kunnen op een veiling geveild worden of deze worden verkocht in de kringloopwinkel. De opbrengsten van de verkochte spullen kunnen gebruikt worden om te verrekenen met de kosten van de ontruiming. Mocht er nog geld overblijven dan wordt dit naar u overgemaakt. 

Pro-Woningontruiming is een professionele partij met veel ervaring op het gebied van ontruimingen in veel verschillende soorten woningen, bedrijfspanden of huurwoningen. Geen project is te groot en naast de ontruiming is het ook mogelijk om kleine reparatieverzoeken uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat de woning weer opgeleverd kan worden in de staat waarin de woning betrokken is. Kijk voor meer informatie over de diensten op de website of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. 

https://pro-woningontruiming.nl/