Woning Ontwikkeling
Image default
Meubels

Industriele robuuste salontafelpoten van Tafelpoten.shop

Stalen salontafelpoten bij Tafelpoten Shop

Bij Tafelpoten Shop verkopen wij meerdere verschillende soorten salontafelpoten en onderstellen. Zo hebben wij de standaard X salontafelpoot (8×8 cm kokerformaat) maar ook bijvoorbeeld de zwaardere variant: de salontafel kruispoot 12×12 cm. Ook hebben wij nog de dubblele kruispoot voor onder uw salontafel. Dit is een stevige middenpoot in de vorm van 2 kruisende X salontafelpoten en staat ontzettend goed onder een rond of vierkant salontafelblad.

Bevestiging van de salontafelpoot

Er zijn 2 hoofdcategoriën waarin we de salontafelpoten odnerscheiden. De middenpoten en de losse poten. De losse salontafelpoten worden bevestigd aan de kopse kanten van de tafel. Deze moeten gemiddeld 10 cm vanaf de rand naar binnen toe worden bevestigd. Een middenpoot wordt zoals de naam al zegt in het midden van het tafelblad gemonteerd. Op deze manier krijgt de salontafel genoeg stabiliteit en kan een zwaarder en groter blad dragen.

Het is belangrijk dat de salontafelbladen goed en stevig worden bevestigd aan de onderliggende poten / het onderstel.Dit kan doormiddel van de sleufgaten die in de bevestigingsplaat zitten. Des te meer van deze gaten worden benut des te stabieler de tafel zal staan. Tevens is het ook aan te raden om de scherpe randen aan de onderkant van de poot af te dekken met een stukje vilt.

Behandeling van uw losse kruispoten

Voor de stalen salontafelpoten kunt u kiezen of u deze onbehandeld of gepoedercoat zou willen. U kunt kiezen tussen een mat zwarte of witte poedercoating. Deze coating laag zorgt ervoor dat roestvorming tegen wordt gegaan en de salontafelpoot zijn mooie robuuste en stoere uitstraling behoud. De lasnaden zijn altijd zichtbaar wat zorgt voor een extra industriële look.

Vergelijkbare en geschikte bijpassende modellen

De stalen salontafelpoten zijn niet alleen onderstellen en tafelpoten voor onder een klein salontafelblad. Deze zijn ook verkrijgbaar voor een eettafel of een eetkamerbank. Op deze manier creëert u een mooi geheel binnen uw eetkamer/woonkamer. Zeker binnen de meeste interieurs gaan de stalen tafelonderstellen ontzettend goed samen.

Het onderhouden van uw stalen salontafelpoten

Het onderhouden van de stalen salontafelpoten is ook een fluitje van een cent. Het mooie van de poedercoating is dat deze makkelijk afneembaar is met een vochtige doek en zelfs met groene zeep. Op deze manier is het zeer gemakkelijk de salontafelpoten zo lang mogelijk goed te houden.

https://www.tafelpoten.shop/salontafelpoten/stalen-salontafelpoten-nordstahl/