Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Is een gas tafelhaard veilig?

Je bent op zoek naar een manier waarmee jij jouw interieur kunt laten opbloeien. Nieuwe planten worden er in huis gezet en in de tussentijd maak je ook ruimte voor een kandelaar op tafel. Heerlijk om te genieten van heerlijke kaarsen op tafel die ook nog eens lekker ruiken. 

Zo heb je ook de keuze om een tafelhaard te plaatsen wat niet alleen voor warmte zorgt. Ook zal je hierdoor een gezellige en knusse ruimte mee kunnen realiseren. Je hebt onder andere de keuze uit een gas tafelhaard of een Tenderflame haard. Een gas tafelhaard wordt ook nog wel eens een Cosi haard genoemd.

 

Het verschil tussen de gas en Tenderflame

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een leuke tafelhaard aan te schaffen heb je online meer dan genoeg keuze. Wil je het zowel buiten als voor binnen gebruiken? Kies dan voor een Tenderflame tafelhaard! Niet alleen ogen deze haarden zeer netjes en eenvoudig in gebruik. Ook zal de uitstoot wat uit de vloeistof komt niet gevaarlijk zijn voor jouw gezondheid. Het grote verschil tussen deze twee zit hem dan ook in de ontbranding en uiteindelijk jouw eigen veiligheid.

Kies dus gerust voor een geweldige Tenderflame tafelhaard van Knuslifestyle.nl. Hier kan jij direct jouw bestelling plaatsen en zij zullen er alles aan doen om de bestelling zo spoedig als mogelijk te bezorgen! De hoogste tijd om te genieten van jouw eigen vuurtje in huis of in de tuin.