Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi of spa laten ingraven

Een jacuzzi of spa in je tuin is de optimale manier van tot rust komen. Je hoeft je jacuzzi met niemand te delen, tenzij je dat natuurlijk graag wil. Om te voorkomen dat je een groot object midden in je tuin plaatst, kun je kiezen om je jacuzzi in te graven. Een jacuzzi ingraven heeft vooral het voordeel dat deze niet boven de hoogte van de tuin uitsteekt. Hoewel er prachtige mogelijkheden zijn voor cederhouten jacuzzi’s, blijft het natuurlijk wel boven de rest van de tuin uitsteken en heb je bovendien vaak een trapje nodig om in het bad te komen.

Spa ingraven

Als je voor een spa ingraven kiest, heb je dit probleem niet. De spa zit dan in de grond in plaats van boven de grond. Je stapt dus naar beneden het bad in. Het nadeel van een spa ingraven is dat je een tuin nodig hebt die dit toelaat. Voor die mogelijkheden zul je contact moeten opnemen met de leverancier van de jacuzzi’s. Bij Serena Spa kun je in ieder geval verschillende inbouwen kiezen voor je spa. Allemaal worden ze op Nederlandse bodem geproduceerd en geplaatst door de maker. 

Op balkon of dakterras

Een spa ingraven is niet per se beter, maar het oogt misschien wat rustiger. Heb je geen tuin, maar wel een ruim balkon of dakterras? Dan kun je ook een Serena Spa aanschaffen. Daar kies je dan ook nog een ombouw voor in een bepaalde tint cederhout die jou aan staat. En je kunt kiezen om daar direct een bijpassend trapje voor te kopen. Zo maak je de look in ieder geval helemaal af.