Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Keralit zorgt ervoor dat een gevel gemakkelijk afgewerkt is

Keralit geeft uw huis een strakke en opgeruimde uitstraling. Dakranden, gevels en goten zien er prachtig uit met deze gevelbekleding. Door de eenvoudige installatie kan het zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen worden toegepast. Daarnaast biedt Keralit nog vele andere voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Montage is eenvoudig
  • Uiterst duurzaam
  • Vrijwel geheel onderhoudsvrij
  • 10 jaar garantie
  • Geen zichtbare schroeven

Wat is Keralit gevelbekleding?

Keralit zijn gevelbekleding- en dakrandpanelen gemaakt van kunststof. U kunt hiermee eenvoudig de dakrand of uw gevel mee afdekken. Panelen kunnen ook gebruikt worden om de complete dakkapel te bekleden. In Nederland is dit een veelgebruikte toepassing. Keralit is gemaakt van gerecyclede kunststoffen en bevat ook glasvezel. Hierdoor is het een duurzame stof die de elementen kan weerstaan. Het is ook een stof die niet goed reageert op kou en warmte. U kunt er dus zeker van zijn dat uw gevel beschermd zal zijn.

100% originele Keralit kopen

Een van de meest cruciale vragen die u wellicht heeft is waar kan ik Keralit krijgen. Gelukkig is dat bij Bouwmarkt Nederland heel eenvoudig. Bouwmarkt Nederland is toonaangevend op het gebied van milieuvriendelijke bouwproducten. De organisatie gelooft namelijk dat een duurzaam huis beter is voor het milieu, comfort en natuurlijk uw portemonnee!

 

Op de website doet Bouwmarkt Nederland dit door uitsluitend duurzame producten te verkopen. Van kunststof gevelbekleding tot infraroodpanelen, er is voor ieder wat wils. Bouwmarkt Nederland heeft voor elke mogelijkheid om uw huis milieuvriendelijker te maken een passend antwoord. Keralit is een voorbeeld van een product dat u kan helpen uw woning milieuvriendelijker te maken.

Een perfecte oplossing voor een mooie gevel

Keralit is een duurzaam materiaal dat tot dertig jaar kan worden gebruikt. Daardoor is het een goede investering voor uw woning. Doordat de panelen voorzien zijn van een Renolit laag is het ook nog eens een onderhoudsarme optie. UV-stralen worden door de laag tegengehouden, waardoor verkleuring wordt voorkomen. U hoeft nooit meer te schuren of te schilderen met deze kunststof wandbekleding. Eén keer per jaar schoonmaken met een droge doek is voldoende om zand en andere onzuiverheden te verwijderen. Keralit gevelbekleding levert u niet alleen op de lange termijn voordeel op, maar vergt ook weinig tot geen onderhoud.