Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Kiezen voor een elektrisch vloerluik

Kiezen voor een elektrisch vloerluik

Een vloerluik is tegenwoordig niet meer zomaar een houten luik in de vloer waarmee u een andere verdieping af kunt dekken of waarmee u ervoor kunt zorgen dat een trap niet meer zichtbaar is. U hebt tegenwoordig steeds meer moderne luiken waarmee u hetzelfde effect wel kunt behalen, maar waarmee u niet alleen voor een goede functionaliteit zorgt, maar ook voor een hele andere uitstraling in een ruimte. De meeste luiken zijn gemaakt van glas. Bij Linfi.nl kunt u terecht voor de meest uiteenlopende vloerluiken op maat en ook de glazen modellen zullen hier niet ontbreken. Glazen vloerluiken worden gemaakt van meerdere lagen glas. Hierdoor zijn ze geheel veilig om op te lopen en daarnaast zien ze er ook stijlvol en modern uit. Met een speciaal frame wordt er gezorgd dat het luik op de juiste plek blijft zitten en dat het goed aansluit bij de ruimte. Dit wordt ook wel een vloerluik op maat genoemd. Een vloerluik dat geheel past bij uw interieur en dat goed aansluit aan uw wensen.

 

Een Elektrisch vloerluik uitzoeken

Dan is het moment aangebroken dat u kunt kiezen voor een eigen vloerluik voor in uw ruimte. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een bepaalde verdieping af te dekken of om ervoor te zorgen dat een trappengat op een moderne manier wordt afgedekt. Een elektrisch vloerluik is een van de modernere vloerluiken waaruit u kunt kiezen. Deze luiken zijn makkelijk te bedienen met een bedieningspaneel dat speciaal zal worden gemonteerd voor het bedienen van het luik. Ook van de binnenkant is het luik te bedienen zonder dat u hier het paneel voor nodig heeft. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u opgesloten zal komen te zitten in bijvoorbeeld de kelder of op een andere verdieping.

 

Aan alle aspecten van veiligheid is gedacht. Hierdoor heeft u niet alleen een prachtig luik dat een hele andere uitstraling geeft aan een ruimte, maar heeft u ook een functioneel luik dat zorgt voor een goede afsluiting van twee verdiepingen en kunt u gewoon op het glas lopen. Bekijk de mogelijkheden die er voor u zijn en vraag een offerte aan.