Woning Ontwikkeling
Image default
Meubels

Kom helemaal tot rust in uw nieuwe, moderne relaxstoel

Onterecht worden relaxstoelen geassocieerd met mensen op hogere leeftijd. Deze stoelen zijn namelijk niet alleen voor deze mensen, maar bieden jong én oud pure ontspanning. Wilt u een relaxstoel aanschaffen voor in uw woonkamer? Ga dan eens langs in de showroom van Pluijm Relaxstoelen in Limburg, of kijk in het online aanbod. Deze winkel biedt meer dan honderd verschillende relaxfauteuils aan. U heeft ruime keuze uit verschillende modellen, kleuren en materiaalsoorten. Heeft u een stoel gevonden die helemaal bij uw wensen past, maar bevalt de kleur u niet? Dan is dit aan te passen met maatwerk.

Met hulp van ervaren medewerkers vindt u de juiste stoel

Er zijn wel honderd verschillende relaxstoelen te vinden, in het aanbod van deze winkel. Gaat u voor een stoel met leren bekleding? Kunstleer? Of kiest u liever voor warm en zacht textiel als stof? Ook dient u een keuze te maken uit de functies die uw nieuwe klassieke of moderne relaxstoel met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de standen die de rugleuning en neksteun aan kunnen nemen. Ook hierin vindt u verschillende stoelen in het aanbod.  Voor mooie relaxstoelen op maat kunt u zelf kiezen welke materiaalsoort en kleur uw nieuwe stoel heeft. De medewerkers adviseren u graag, zodat u gegarandeerd een juiste keuze maakt voor uw woning.

Ga langs in de showroom of bestel uw nieuwe stoel online

Voor het kopen van een nieuwe moderne of klassieke relaxstoel hoeft u de deur niet uit. Dit doet u namelijk eenvoudig vanuit uw luie stoel in uw woning. Op de website www.pluijmrelaxstoelen.nl  vindt u namelijk vrijwel het gehele aanbod dat deze winkel te bieden heeft. Binnen een paar klikken bestelt u eenvoudig uw nieuwe relaxfauteuil. Probeert u toch liever uw stoel even uit, voordat u overgaat tot aankoop? De medewerkers heten u van harte welkom in de 350 m2 tellende showroom. Hier staan zij voor u klaar om u te adviseren.