Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Laat een werkplaatsvloer plaatsen door deze expert

In uw werkplaats of schuur dient u een goede en stevige vloer te hebben. De vloer heeft veel te verduren, omdat er met zware machines en gereedschappen wordt gewerkt. Daarom is het hebben van een goede werkplaatsvloer een vereiste. Bij Soldicoat B.V. zijn ze gespecialiseerd in het produceren en verkopen van diverse vloersystemen. Al meer dan 40 jaar zijn ze werkzaam in deze branche en ze hebben al voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen voeren zij projecten uit. Hun vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen een goede prijs aangeboden. U kunt bij hen terecht voor onder andere een werkplaatsvloer, industrievloer en een sportvloer.

Een stevige werkplaatsvloer met een nette afwerking

Een werkplaatsvloer moet extra stevig zijn, lang meegaan en ook lang mooi blijven. Bij Soldicoat B.V. verkopen ze sterke vloeren met een dikte van 200 tot wel 500 micron. Voor de afwerking wordt epoxy of polyurethaan gebruikt waardoor de vloer bestand is tegen vrijwel alles. Denk daarbij aan trillingen van zware, industriële machines. Het is ook mogelijk om de vloer netjes af te werken met een matte of glanzende laag. Zo is de vloer niet alleen heel stevig, maar ziet het er ook nog eens representatief uit.

De voordelen van een industrievloer

Een andere uitstekende vloer die dit bedrijf aanbiedt is de industrievloer. Bij Soldicoat B.V. hebben ze een goed alternatief voor de betonnen vloeren, namelijk een coatingsysteem. Deze vloer bestaat uit twee of drie lagen, is eenvoudig te reinigen en heeft een goede slijtvastheid. Daarnaast zijn vieze vlekken en stof niet zichtbaar en is het mogelijk om de vloer aan te leggen met een antislipafwerking. De coatings zijn leverbaar in twintig verschillende kleuren en kunt u afstemmen op de rest van het pand. Zo is de vloer van uw pand zowel functioneel als netjes.

Vraag een prijsindicatie aan of plan een afspraak in

Heeft u interesse in een werkplaatsvloer of industrievloer van deze specialist? Vraag dan een prijsindicatie aan. Zo krijgt u een goed beeld van het kostenplaatje en weet u waar u aan toe bent. Als u direct een afspraak in wilt plannen, kunt u contact opnemen met Soldicoat B.V. Zij helpen u graag verder en geven advies.

Gerelateerde artikelen

Leer hoe het dragen van werkkleding de professionele omgeving kan verbeteren

Stel veiligheid voorop en laat een keuring uitvoeren aan uw verwarmingsketel

Wasmachine laten repareren