Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Laat uw kunststof product spuitgieten in regio Amsterdam

Al het spuitgieten wat Ponnoplastic in de omgeving van Amsterdam doet, is maatwerk. De experts van dit deskundig spuitgietbedrijf denken tijdens een kennismakingsgesprek met u mee, om een zo passend mogelijke oplossing te vinden voor uw project. Dit is voor elk project verschillend. Zo is een van de specialiteiten van dit bedrijf in Amersfoort het maken van kunststof ventilatieroosters. Wanneer Ponnoplastic voor uw bedrijf aan de slag mag, wordt u betrokken bij het gehele proces. Na het kennismakingsgesprek maakt een tekenaar een tekening met een eventuele 3D-versie. Keurt u deze tekening goed? Dan kiest u in overleg met de specialist voor een aluminium of stalen matrijs, afhankelijk van uw wensen en de oplage. Vervolgens kan het spuitgieten in Amsterdam voor uw bedrijf beginnen.

Geschikt voor meerdere industrieën

Het familiebedrijf Ponnoplastic in Amersfoort heeft jarenlange ervaring met het maken van kunststof ventilatieroosters. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf dan ook samengewerkt met bedrijven in verschillende industrieën. Een van deze branches is de pluimveehouderij. De medewerkers van dit spuitgietbedrijf zijn betrokken bij verschillende duurzame projecten zoals een drinktoren voor kippen en voederplaten. Ook voor de bouw- en constructiesector maakt Ponnoplastic in regio Amsterdam veel kunststof producten met behulp van spuitgieten. Zo kunt u bij hen terecht voor kunststof afstandhouders en steigertoebehoren. Daarnaast heeft dit familiebedrijf zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kunststof producten voor de rail- en infrabranche. Ze adviseren u graag over de verschillende producten als kunststof kraagbussen of ankerboutensets.

Maak een afspraak voor uw kennismakingsgesprek

Ponnoplastic in Amersfoort maakt uw kunststof ventilatieroosters en meer met veel kennis en kunde. De ervaren medewerkers staan voor u klaar van concept tot productontwikkeling en helpen u zelfs met de assemblage van de kunststof producten, wanneer u dat wenst. Maak een afspraak met behulp van de contactgegevens op hun website om alle mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Een luchtbehandelingskast die aan al uw eisen voldoet

RVS laten frezen door specialisten

Leegstandsbeheer den haag voor uw vastgoedbeheer