Woning Ontwikkeling
Image default
Entertainment

Luxueuze stretchten kunt u huren bij een specialist

Geeft u binnenkort een groot feest of wilt u een evenement organiseren in de buitenlucht? Dan is het altijd prettig om een tent te hebben zodat u tijdens wisselvallig weer lekker droog kunt zitten en staan met uw gasten. Stretchtenten zijn een van de populairste tenten om te huren voor een evenement. Dankzij de open zijden krijgt de tent een luxe en sfeervolle uitstraling, perfect voor bijvoorbeeld een bruiloft in de open lucht. Bovendien kunt u de tent aankleden zoals u zelf wilt op het gebied van decoratie. Dan past het volledig bij de sfeer die u zelf wilt creëren.

De perfecte tent voor uw evenement huren

Dankzij een tent hoeft u zich geen zorgen te maken over het grillige Nederlandse weer. Of er nu regenbuien overtrekken of de zon stralend schijnt, dankzij een tent heeft u altijd een comfortabele locatie om uw feest of evenement te organiseren. Twijfelt u of de tent wel groot genoeg is voor al uw gasten? De stretchtenten die u bij Olijslagers Tentenverhuur kunt huren, zijn beschikbaar in meerdere formaten. Denk hierbij aan:

  • 10 x 20 meter
  • 10 x 15 meter
  • 10 x 12 meter
  • 10 x 10.5 meter
  • 7.5 x 10 meter
  • 5 x 10.5 meter
  • 6 x 7.5 meter
  • 5 x 7.5 meter

Dankzij de opzetmethode met houten palen en losse doeken is de stretchtent flexibel te plaatsen. Deze zal dus altijd bij uw locatie passen. Daarnaast vindt u bij Olijslagers Tentenverhuur ook verschillende evenementenartikelen zoals decoratieartikelen, podia, geschikt meubilair en materialen voor geluid, licht en beeld.

Vraag een scherpe offerte aan voor uw evenement

Wilt u graag stretchtenten huren bij een specialist die weet waar ze over spreken? Dan moet u bij Olijslagers Tentenverhuur zijn! Start met het plannen van uw evenement en vraag een scherpe offerte aan voor het huren van de stretchtenten. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Bij vragen of een spoedverzoek kunt u het beste telefonisch contact opnemen voor meer informatie.