Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Maak de juiste keuze voor interieur: Kies voor marmer

Iedereen wil zijn interieur wel eens veranderen. Niets is dan zo leuk om ook te gaan kijken naar effecten waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht. Hoewel veel mensen namelijk voor hout of een ander oppervlak gaan, zijn er namelijk ook steeds meer meubelstukken met marmer te vinden. Marmeren eettafels kunnen bijvoorbeeld al veel verandering aan de sfeer aanbrengen. Een marmer tafel brengt daarbij nog heel veel voordelen met zich mee. Bij Marmeren Tafels kun je terecht voor veel verschillende varianten. Zo maak je altijd de juiste keuze voor jouw interieur. 

Een marmeren eettafel in verschillende mogelijkheden

Een marmeren eettafel misstaat nergens. Ieder interieur is er namelijk bij gebaat om te zijn voorzien van een marmeren effect, zelfs als dit slechts een meubelstuk in de woning is. Je brengt er namelijk gelijk een geheel andere sfeer mee binnen. Daarbij bepaal je altijd zelf hoe jouw eettafel eruit komt te zien. Bij Marmeren Tafels heb je namelijk de keuze uit kleuren, afmetingen en vormen. Zo zorg je er niet alleen voor dat je de tafel aan kunt passen aan de rest van het interieur, maar ook dat alle gezinsleden aan tafel passen en je nog ruimte bespaart in het eetgedeelte van jouw woning. Je kunt de marmer tafel altijd aan jouw wensen aansluiten. 

Een tijdloos ontwerp bij een marmer tafel 

Maar waarom is marmer dan zo goed voor jouw interieur? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je voor een marmeren eettafel zou kunnen kiezen of waarom er een marmer tafel elders in huis hoort te staan. Een van de redenen is hierboven al benoemd. Echter is marmer ook een stevig materiaal dat met de tijd meegaat. Het maakt niet uit wat jouw stijl in huis is, marmer past overal bij en kan ook met veel verschillende meubelstukken gecombineerd worden. Daarom heeft Marmeren Tafels ook stoelen in het assortiment opgenomen, zodat je een compleet pakket aan kunt schaffen. 

De aankleding kan later gedaan worden

Daarbij brengt een marmeren eettafel ook eenvoud met zich mee. Er hoeven namelijk geen toeters en bellen aan een tafelblad te zitten om een goede uitstraling te geven. Alleen een simpele kleur volstaat vaak al in de woning en zorgt ervoor dat je de aankleding van jouw interieur aan de hand van accessoires zou kunnen doen. Hierdoor zijn die vaasjes, kussentjes en planten ineens niet meer te druk in de woning, maar brengen juist dat beetje extra met zich mee. De marmer tafel schaf je daarom altijd aan in een kleur naar wens, waarna je naar hartenlust kunt gaan combineren om het interieur nog meer ‘jou’ te maken. 

Zie de tafel nu voor jezelf

Om de juiste keuze voor jouw interieur te maken kun je de marmeren eettafels ook in de showroom bekijken. Hier zie je de verschillende bladen en modellen van dichtbij en kun je ook bij de medewerkers terecht voor adviezen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en heb je de tafel al gezien voordat deze geleverd wordt. Bezoek de showroom daarom snel en zorg ervoor dat jouw marmeren effect in huis komt te staan.