Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Maak het jezelf makkelijk en kies voor tegels inclusief leggen.

Is je huis of tuin toe aan nieuwe betegeling? Dan kan het soms nog wel eens lastig zijn wanneer je naar tegels gaat kijken. Er is momenteel zo ontzettend veel keuze en dat kan het zeker moeilijk maken. Zeker wanneer je nog geen meubels of andere dergelijke in huis of in de tuin hebt staan. Ik kan me wel voorstellen dat je al een bepaald soort smaak of stijl hebt gevonden die je graag in jouw smaak wilt inrichten. Daar horen natuurlijk bepaalde tegels bij. Wel is het belangrijk dat je er voor kiest om je te laten leggen door een gespecialiseerd bedrijf. Natural Stones zorgt ervoor dat je de mooiste tegel vind en doen zij tegels inclusief leggen voor een mooie prijs. Het is dan ook een echt maatwerk dat door professionals gedaan wordt. 

Waarom je zou kiezen voor het aanleggen van de tegels?

Doordat de tegels in bepaalde vormen en maten komen is het al een moeilijker stukje werk. Tegels leggen is een echt maatwerk en moet daarom door ervaren tegelzetters gedaan worden. Je wilt echter niet dat de ruimte tussen de tegels bijvoorbeeld te groot zijn of bijvoorbeeld scheef liggen. Ook zijn sommige tegels heel zwaar en zijn ze moeilijk te tillen, waardoor er een grotere kans is dat deze breken of stuk te gaan. Professionals hebben bepaalde gereedschappen die ervoor zorgen dat de tegels op een juiste en veilige manier verplaatst worden. 

Verschillende soorten tegels. 

Er zijn veel verschillende tegels, maten, soorten en materialen. Er zijn bijvoorbeeld keramische tegels maar ook steenstrips. De steenstrips zijn wat makkelijker aan te leggen dan de keramische tegels als zijn de keramische tegels wel van betere kwaliteit. Je kunt te steenstrips wel makkelijker plaatsen en het vergt ook minder tijd om deze te plaatsen omdat ze vaak een groter oppervlak in één keer opvullen.