Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Maak verhuizen gemakkelijk met een verhuislift

Verhuizen is erg leuk, maar het kost altijd ook best veel werk. Vooral wanneer je in een appartement of flat woont (eventueel zonder lift). Hoe kun je alle zware meubels dan het eenvoudigst beneden krijgen? Misschien heb je al eens gehoord van een verhuislift. Dit is een soort diagonale ladder die voorzien is van een liftsysteem. Hierop bevindt zich een plateau of bak waarin je meubels en andere spullen die verhuisd moeten worden, kunt plaatsen. Vervolgens doet de lift zijn werk en zijn je spullen zo beneden, zonder al te veel moeite. Ideaal toch?

 

Voor diverse projecten inzetbaar

Een verhuislift huren Zoetermeer kan zowel zakelijk als particulier. De lift kan tot maximaal vierhonderd kilogram aan. Ook zware meubels kunnen dus eenvoudig met de lift naar beneden worden vervoerd. Je kunt een verhuislift ook gebruiken voor projecten als het plaatsen van zonnepanelen of dakpannen op het dak. Er is altijd een operator of verhuizer aanwezig die de lift zal bedienen en waar nodig kan helpen met het verplaatsen van spullen.

 

Voordelen verhuislift huren Zoetermeer

Het scheelt enorm veel tilwerk wanneer je ervoor kiest om een verhuislift te huren. Het fijne aan dit bedrijf is dat de tarieven voordelig zijn. Je betaalt niet extra voor avonden of weekenden, zwarte spullen, extra verdiepingen of langere verhuurtijd. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om voor zes hoog een verhuislift te huren. Mocht je nog hoger wonen, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!