Woning Ontwikkeling
Image default
Huishoudelijk

Maak water kalkvrij met onthardingszout

Wanneer u het water in uw huis, bedrijf of zwembad kalkvrij wilt houden, is het aan te raden om hiervoor onthardingszout te gebruiken. Dit zout werkt als een filter en zorgt ervoor dat kalkvormende mineralen uit het water trekken. Op deze manier raken leidingen en machines minder snel verstopt en kunt u gebruik blijven maken van schoon water. Bij H. van Namen B.V. vindt u onthardingszout van de beste kwaliteit die zowel voor particulier als zakelijk gebruik geschikt is. Bekijk direct hun aanbod online!

Belangrijke aspecten van onthardingszout

Bij onthardingszout is het van belang dat het zout zo zuiver mogelijk is. Hoe hoger het percentage aan puur zout is, hoe beter. Het onthardingszout van deze specialist bestaat voor 99.8% uit puur zout waardoor er nauwelijks andere stoffen aan toegevoegd zijn. Hierdoor is het ook geschikt voor gebruik in leidingen en machines in de voedselindustrie. Een ander belangrijk punt bij dit product is de korrelgrootte. Wanneer de korrels erg fijn zijn, kan het gaan klontteren en ontstaat er een zoutlaag wat weer tot verstoppingen leidt. Dit moet natuurlijk voorkomen worden en daarom is het belangrijk om hier op te letten.

Bekijk het aanbod online

Het soort onthardingszout dat u nodig heeft is afhankelijk van de waterontharder die u heeft en de hardheid van het water. Weet u niet precies welk soort zout u nodig heeft? Vraag dan advies aan de professionals van H. van Namen B.V. Door hun jarenlange ervaring hebben ze over de afgelopen jaren veel kennis opgedaan en kunnen ze u voorzien van deskundig advies. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, zodat u meteen weet wat het kostenplaatje gaat zijn. Bij deze specialist kunt u naast onthardingszout ook terecht voor GBM, meststoffen, dierenvoeding en aanverwante producten. Heeft u interesse? Bekijk dan het aanbod online. Voor vragen kunt u contact opnemen met H. van Namen B.V. Zij helpen u graag verder!

https://www.vannamen.nl

Gerelateerde artikelen

Zit er lekker warmpjes bij dankzij een elektrische kachel

Boxsprings van Boxspringdeal.nl – dit is wat je moet weten.

Verbouwen? Decoreer je raam met Squid raamfolie!