Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Maatvoering van een perceel: KadastraleKaart.com biedt de oplossing

Voor informatie over de precieze maatvoering van een perceel kun je terecht bij KadastraleKaart.com. Deze website biedt jou tot in detail de informatie waar jij naar op zoek bent. Niet alleen informatie over een perceel is te vinden op deze website. Het biedt namelijk ook informatie over alle 355 gemeenten in Nederland. Een gemeenten in Nederland kaart biedt op de homepage een goed overzicht, waaruit je de gewenste gemeente kunt selecteren.  

Is het perceel geschikt voor jou? 

Zodra je een gemeente hebt geselecteerd, dan is hier genoeg informatie over te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een bepaalde wijk of buurt? Dan is hier veel over te vinden. Daarnaast kun je de bevolkingsopbouw en de grootte van een gemeente terugvinden. Wanneer je meer wilt weten over een perceel, dan kun je bijvoorbeeld de oppervlakte zien, de grenzen van het perceel en de afstand tussen twee woningen. Hierbij is overigens een streetview beschikbaar. Zo kun je perfect bekijken met wat voor omgeving je te maken hebt.  

Allerlei informatie beschikbaar 

Voor de gegevens van een gemeente nemen we als voorbeeld Amsterdam. Zo kun je het aantal inwoners Amsterdam zien, maar ook de samenstelling van een huishouden, de bedrijfsvestigingen per sector, de migratieachtergrond of de leeftijdsopbouw. Het is dus vrij gedetailleerde informatie. Natuurlijk kun je ook wat algemenere informatie krijgen, zoals het oppervlakte of het aantal woningen. Het is een website met diverse mogelijkheden. De informatie waarnaar jij op zoek bent, kun je tegen een kleine betaling krijgen. Hierdoor krijg je een uitgebreide rapportage.  

Abonnement en verkoop 

Naast de informatie die gegeven wordt door KadastraleKaart.com, kun je ook een perceel verkopen op deze website. Dit is een effectieve manier van verkopen, want het komt direct terecht bij de juiste doelgroep. Daarnaast kun je het perceel voor een scherpe prijs te koop zetten. Wanneer je van jezelf weet dat je vaak gebruik wilt maken van KadastraleKaart.com, dan is het wellicht een optie om een abonnement af te sluiten. Dit scheelt een hoop kosten, aangezien je voor het downloaden van een rapportage moet betalen.