Woning Ontwikkeling
Image default
Eten en drinken

Met deze bladerdeeg recepten laat jij jouw gasten smullen

Komen er binnenkort mensen bij je over de vloer met wie je lekker gaat lunchen, dineren of borrelen? Dan kunnen lekkere bladerdeeghapjes natuurlijk niet ontbreken. Maar wat ga ja maken? Wanneer je echt eens wilt uitpakken, kun je het best de bladerdeeg recepten van Tante Fanny gebruiken. Op de website van dit bedrijf vindt je meer dan genoeg inspiratie waarmee je gegarandeerd iets op tafel zet waar jouw gasten onwijs van gaan smullen. Met de bladerdeeg recepten van Tante Fanny sla je de plank in ieder geval nooit mis. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken tussen de diverse recepten op de website, koop je jouw ingrediënten, waaronder het bladerdeeg, gewoon bij de supermarkt. Het beste bladerdeeg is namelijk van het merk Tante Fanny en dat ligt in de meeste supermarkten door heel Nederland.

Eens een keer iets anders dan gerechten met bladerdeeg?

Wil je juist eens een keer iets anders maken dan een gerecht met bladerdeeg? Ook dan biedt Tante Fanny meer dan genoeg inspiratie op hun website. Naast bladerdeeg produceren ze ook andere soorten degen, waaronder pizzadeeg. Daarom kun je ook meer dan genoeg recepten voor pizza op de website vinden. Maak een grote plaatpizza waar iedereen een stukje van neemt of bereid minipizza’s. Wat je ook nog kunt doen is een pizzarette organiseren met je gasten, dat is extra leuk omdat iedereen zelf kan kiezen hoe ze hun pizza beleggen!

Probeer deze pizza recepten eens uit

De pizza recepten die je op de website van Tante Fanny kunt vinden, zijn ‘fannytastisch’! Wat dacht je bijvoorbeeld van een pittige rustieke pizza met garnalen en cheddar, van een pizza met spruitjes of van een vegetarische pizza met pompoen? Loopt het water jou ook al in de mond? Maak dan nu je keuze uit de verschillende pizza recepten en snel naar de supermarkt om alles te kopen wat je nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

Eenvoudig Italiaanse wijn bestellen in deze webshop

Een lekkere lunch bestellen in Rotterdam