Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Mobiele Opslagruimte – goedkoop je inboedel opslaan met Boobox

 Snel en betaalbaar je inboedel opslaan, ga voor een mobiele opslagbox

Een huis verkopen en tegelijkertijd een nieuw huis vinden is een intensieve en spannende bezigheid. Vaak is het ook een van de meest stressvolle periodes in je leven want er komt nogal wat bij kijken. Uiteraard is het heel verstandig om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Kijk dus kritisch naar je huis en laat alle kamers zo goed mogelijk tot zijn recht komen. Creëer zo veel mogelijk ruimte met de juiste hoeveelheid meubels. Daarmee geef je kopers een goed beeld van de mogelijkheden die jouw woning te bieden heeft. Wellicht heb je opslagruimte Venlo nodig vanwege een geplande verbouwing of renovatie. Je kostbare meubels moet je in de praktijk dan vaak tijdelijk ergens anders opslaan. Maar ook het overlijden van een dierbaar familielid kan een reden zijn waarom je tijdelijk opslagruimte Venlo nodig hebt.

Bespaar geld én tijd op opslag en transport

Voordat je opslagruimte huurt, denk eerst goed na. Kosten voor de meeste ‘self-storage’ aanbieders zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Je betaalt niet graag voor opties waar je geen gebruik van maakt. Uiteraard zijn de grootte van de opslagruimte en de fysieke ligging in het depot van de aanbieder van invloed op de huurprijs. Maar ook verwarming, elektriciteit, onbeperkte toegang of het makkelijk kunnen laden en lossen bepalen mede je maandelijkse huur. Dan ben je er overigens nog niet. Heb je opslagruimte Venlo gezocht en een aanbieder gevonden? Het transport van je spullen naar de opslaglocatie moet je in de meeste gevallen toch zelf regelen. Dat betekent dat je ook weer prijzen en garantievoorwaarden moet gaan vergelijken van verhuurbedrijven voor een aanhangwagen of verhuisbus. Maar ook heen-en-weer rijden en in- en uitladen kan een tijdrovende bezigheid zijn. Met de huur van ‘mobiele’ opslagboxen kan dit tegenwoordig goedkoper en een stuk eenvoudiger.

Opslagruimte Venlo regelen vanuit je luie stoel

Voor de huur van opslagruimte bestaan verschillende concepten. De meest nieuwe vorm van ‘self-storage’ is er één waarbij jij zelf de deur niet eens meer uit hoeft. Je huurt dan mobiele opslagruimte in de vorm van opslagboxen. Mobiele opslagboxen worden voor de deur van je woning of bedrijf bezorgd, opgehaald en opgeslagen in het depot van de opslagservice. Daarmee bespaar je dus geld en tijd op de huur van een verhuisbus en benzine. Je hoeft immers niet zelf naar de opslaglocatie te rijden. Je huurt gewoon het aantal opslagboxen die nodig zijn. Je betaalt niet onnodig voor onbeperkte toegang, verwarming of elektriciteit. Het enige wat jij doet is je spullen inladen aan je voordeur. Je spullen worden weer terugbezorgd wanneer jij dat wilt.

Meer informatie over mobiele opslagruimte?

Mobiele opslag is de goedkoopste variant op self-storage. Je inboedel wordt voor de deur van je woning of bedrijf opgehaald, opgeslagen en teruggebracht wanneer het jou uitkomt. Zoek je opslagruimte Venlo?

 Je huurt al een mobiele BOOBOX opslagbox vanaf € 69,- per maand. De opslagbox van Boobox opslagservice wordt voor je deur bezorgd en past altijd. Boobox verzorgt het transport en de opslag in de opslaglocatie. Reserveer meteen jouw Boobox opslagbox of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website van boobox.nl. Weet je het nog niet? Neem dan gerust contact op via 0475-476319.

https://boobox.nl/