Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Moderne en klassieke naamborden voor scherpe prijzen

Als u op zoek bent naar een naamplaat in de stijl van uw woning, kunnen we naambordkopen.nl zeker aanraden. U vindt er borden van hout, glas en RVS. Aanvullend verkoopt deze webshop leistenen, messing en emaille huisnummers.

RVS staat voor roestvast of roestvrij staal. In plaats van RVS wordt de term inox ook wel gebruikt. Een materiaal mag pas RVS heten als het uit minstens 11 á 12 % chroom en max 1,2% koolstof bestaat. De meeste soorten RVS bevatten ook stoffen als mangaan, molybdeen, silicium, stikstof en titanium. Het materiaal werd rond 1912 / 1913 ontdekt. De volgende onderzoekers worden gekoppeld aan de uitvinding: Harry Brearley (Verenigd Koninkrijk), Eduard Maurer en Benno Strauß (Duitsland), Max Mauermann (Oostenrijk) en Elwood Haynes (Verenigde Staten).

Het assortiment naamplaten van roestvast staal dat naambordkopen.nl aanbiedt, is afwisselend en uitgebreid. Er zitten kleine en grote borden bij. Qua vorm heeft u de keuze uit vierkant, rechthoekig en ovaal. Sommige van de platen zijn recht, andere gebogen. Het kleinste plaatje is 8 bij 2 cm en past op een brievenbus. Dit bordje heeft een lichtblauw, dekkend laagje. Een voorbeeld van een gebogen model is het rechthoekige bord met de afmetingen 20 bij 25 cm. Op een plaat als deze past naast de naam ook het huisnummer. Of de naam boven het huisnummer of juist eronder komt, mag u zelf bepalen. Naambordkopen.nl geeft als lettertypes een aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Het strakke Avant Garde Book BT, het sierlijke Goudy Regular en het statige Times New Roman Bold zijn enkele voorbeelden. De tekst heeft een zwarte kleur en wordt door middel van de lasertechniek op het naambord geplaatst. Het bord heeft een blinde sluiting; de twee schroeven aan de achterkant zijn niet zichtbaar.

Stel uw vraag aan de klantenservice van Naambordkopen.nl

Wilt u meer weten over een bepaalde RVS-naamplaat, een cottage bord of email huisnummer? Heeft u uw oog laten vallen op een marmeren of houten naambord en heeft u daar een vraag over? U kunt de klantenservice van Naambordkopen.nl bellen: dinsdag en donderdag overdag, vrijdag in de middag en zaterdag overdag. Het nummer is 0251 – 24 13 64. Mailen mag ook: info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/