Woning Ontwikkeling
Image default
Groothandel

Ontdek het voordeel van pharma bottles geproduceerd in een cleanroom

De pharma bottles van PET Power worden geproduceerd in een speciale cleanroom. Deze zorgt ervoor dat de verpakkingen aan het einde van het productieproces medisch steriel zijn en direct gebruikt kunnen worden voor het bewaren van geneesmiddelen. Dankzij de jarenlange ervaring en de gespecialiseerde professionals van PET Power, profiteert u nu van gegarandeerde kwaliteit. Voor meer informatie hierover kunt u altijd een kijkje nemen op de website.

Gebruik de configurator om uw eigen PET-fles te ontwerpen

PET-verpakkingen en pharma bottles komen in allerlei soorten en maten. Dat moet ook wel, want niet elke ondernemer heeft de verpakking voor een ander product nodig. Dat is dan ook de reden dat PET Power haar klanten zoveel mogelijk opties probeert te bieden. Hier heeft het bedrijf zelfs een speciale tool voor ontwikkeld. Met de online configurator kunt u namelijk helemaal zelf uw PET-fles samenstellen. U selecteert de kleur, vorm, maat en het materiaal en laat het eindresultaat voordelig bezorgen. Klinkt goed, toch?

Innovatieve initiatieven

En het wordt nog beter. PET Power besteed namelijk ook nog eens veel aandacht aan verschillende duurzaamheidsinitiatieven. Met een sterke focus op het verminderen van de CO²-uitstoot, afvalstoffen en het gebruiken van duurzame grondstoffen, draagt het bedrijf bij aan het realiseren van een betere toekomst. Bovendien wordt de PET-fles die u uitkiest zo geproduceerd dat deze uiteindelijk weer gerecycled en hergebruikt kan worden. En u kunt hier deel van uitmaken.

Vraag advies

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een PET-fles of pharma bottles via PET Power? Dan is het een goed idee om u van tevoren te laten adviseren over de beste keuze voor uw doeleinden. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw lokale salesvertegenwoordiger. U kunt uiteraard ook altijd terecht bij de klantenservice van PET Power. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord over hun diensten en producten.